H
HITCH
Гостин
Баш ме интересира, каква би била таа покана за мување?i kako bi izgledala edna pokana za muvanje ?
Баш ме интересира, каква би била таа покана за мување?i kako bi izgledala edna pokana za muvanje ?
Здраво, те поканувам да се муваме ?Баш ме интересира, каква би била таа покана за мување?
И ко ќе ти залепи еден шамар, нема да знаеш на кај да се свртиш.Здраво, те поканувам да се муваме ?
ako te sfiga i denes mozes ne mora do 1 maj da cekasbrat dali e pogoden moment 1 maj za toa ? dotogash ke se zdruzham poekje so nea ... xD Mislish li deka bi mozhelo da uspee xD?
haa xD abe so deca krastavici ne se sadaat arno vikaat. xD Inaku ne sum glup kako sho izglea tukaЗдраво, те поканувам да се муваме ?
Така е брат, детишта, ја знам ја HITCH уште преку фб се пушта, кај чула за покана.haa xD abe so deca krastavici ne se sadaat arno vikaat. xD Inaku ne sum glup kako sho izglea tuka
Работава ko Тошо од К-15....не ме викај глуп, она ме викаше такаhaa xD abe so deca krastavici ne se sadaat arno vikaat. xD Inaku ne sum glup kako sho izglea tuka
Да не те боцка по ФБТака е брат, детишта, ја знам ја HITCH уште преку фб се пушта, кај чула за покана.
.................... xD abe drnato sum koa ke kazham nekoja ........Работава ko Тошо од К-15....не ме викај глуп, она ме викаше така
--- надополнето: 19 април 2012 во 12:51 ---
Да не те боцка по ФБ
Добро ти нели погледна доле што правиш, не ми е јасно како некои немаат осет.ajde devojki pomognete mi rizicno e i hitno????
devojka mi se somneva deka e trudna i bil otecen stomakot....mozno e da e trudna????
sea kupiv test za bremenost ve4er ke pravi epten me faka strav....sto ako e navistina trudna sto ke pravam upm :S dajte nekoj sovet koj se znacite za bremenost????
proverivme ne e trudna inace jas gledam sea ama pravime po 2-3 partii i taa si napravi film da ne imalo ness ostanato pomegu edna i druga partija ako me razbiras sto ti kazuvam ali sea se e ok mi padna kamen od srcetoДобро ти нели погледна доле што правиш, не ми е јасно како некои немаат осет.
Тестот е најточен кога е направен наутро, пожелно е 2-3 теста по што некогаш не даваат точни резултати или на гинеколог нека оди.
abe ili to ili pak ce prifati treto nemaИ ко ќе ти залепи еден шамар, нема да знаеш на кај да се свртиш.
Male mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
FGDGFDKolku godinki imas srce ? pa da ti dademe sovet podobar ......