Урук Хаи племето симнато од планина мисли дека ние Македонците сме со кратка меморија,па не паметиме ништо и ни продаваат муда како они не убивале деца.Абе лицемери едни,се надевам дека Македонецот наскоро ќе се рабуди и ќе сфати што му се случува во неговата држава.Факт е дека касно палиме како и секогаш и за тоа ми е многу криво и жал,имаме висок праг на толеранција и сме кротки како јагниња зашто така не воспитувале нашите родители.И ве молам не ми продавајте срања од типот колку сте сложни или јаки,живеам во средина со доминантни кечиња и факт е дека сте секогаш јаки кога сте во чопор или кога ќе начекате деца,како јас кога бев 2 година средно и ме нападнаа 10 души пред сопствениот дом и згора на тоа ме прободоа со нож сакајќи да ми го одземат животот.Како и секогаш,напаѓачите не беа пронајдени и покрај тоа што сум сигурен дека знаеја кои се дури и имаше сведок кој го направија будала зашто се работело за некојси командант од војната и затоа сум огорчен од проклетите предавнички гнаси Македонци кои им го тртат задникот на Албанците.Од што сум огорчен поготово по убиствата на 4 дечиња и човекот веќе почнувам да си ја мразам сопствената држава дури мислам дека ми е и сеедно дали ќе смениме име или ќе ја поделат Македонија.И пак качачките убијци никој нема да ги изведе пред лицето на правдата зашто таму во Влада се продадени души кои работат само за личен интерес и интересот на Албанците.Само ми е жал за тие родители како ќе се справат со болката и со бесот кој го чувствуваат.Да живее Македонија-државата во која е најлошо да си Македонец.