A
Alexander Nevsky
Гостин
Браво за Гвардиола и Пујол прави спортмени.
A vie sto nemate revans so prajmeПак со Реал почнаа, никој не ги ни подбуцна. Ама тоа е
Иначе, честито победата навивачи на Челзи. Али пазете се у реваншот секогаш барса имаат 3 аса во ракав
ptodavvam crni afrikanski kapini za katalonsi sudiiPo avatarot mi deluese na zdrav covek, podobro da ne pisuese na temava
хм... за голем незнам, но знам дека Пеп е паметен и сега сака да си го обели лицето...Да надополнам:
Guardiola: "Chelsea wasting a lot of time, especially Drogba? They play the way they think is best, we should know how to deal with that.
Ова можат да го кажат само најголемите спортисти, а некои плачипички во оваа ситуација ќе вмешаа и УЕФА и УНИЦЕФ па којзнае и Масоните!!
Или по наше...со финта.хм... за голем незнам, но знам дека Пеп е паметен и сега сака да си го обели лицето...
Ќе игра мудро сега он, без никакви критики кон никого. А и не би му личело да критикува некого за дајвање ебаго, макар и Ди Марија бил тоа...
мудро и солидно, од негова страна, што би рекле некои.
A vie sto nemate revans so prajme
ili imate, ko da nemate...
Како да го обели лицето кога не му е црно. Единствен кој треба да го обели знаеш кој ехм... за голем незнам, но знам дека Пеп е паметен и сега сака да си го обели лицето...
Ќе игра мудро сега он, без никакви критики кон никого. А и не би му личело да критикува некого за дајвање ебаго, макар и Ди Марија бил тоа...
Пеп сакал да си го обели лицетохм... за голем незнам, но знам дека Пеп е паметен и сега сака да си го обели лицето...
абе, не му е црно, ама не му е и бело... али ај, да не тупиме овде, ќе се ребраме у сабота.Како да го обели лицето кога не му е црно. Единствен кој треба да го обели знаеш кој е
Por Que?абе, не му е црно, ама не му е и бело... али ај, да не тупиме овде, ќе се ребраме у сабота.
А тек замисли колку страни ќе се наполнеа ако изгубеше ТетексВчера испишавте 20 стране со серење за Реал, сега Барса го јадеше, па темава на муабет ви е Мурињо и неговите изјави. Страшна работа.