UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Пак со Реал почнаа, никој не ги ни подбуцна. Ама тоа е

Иначе, честито победата навивачи на Челзи. Али пазете се у реваншот секогаш барса имаат 3 аса во ракав :D

A vie sto nemate revans so prajme:icon_lol:

ili imate, ko da nemate...

Да надополнам:

Guardiola: "Chelsea wasting a lot of time, especially Drogba? They play the way they think is best, we should know how to deal with that.

Ова можат да го кажат само најголемите спортисти, а некои плачипички во оваа ситуација ќе вмешаа и УЕФА и УНИЦЕФ па којзнае и Масоните!!

хм... за голем незнам, но знам дека Пеп е паметен и сега сака да си го обели лицето...

Ќе игра мудро сега он, без никакви критики кон никого. А и не би му личело да критикува некого за дајвање ебаго, макар и Ди Марија бил тоа... :icon_lol:

мудро и солидно, од негова страна, што би рекле некои. :)

хм... за голем незнам, но знам дека Пеп е паметен и сега сака да си го обели лицето...

Ќе игра мудро сега он, без никакви критики кон никого. А и не би му личело да критикува некого за дајвање ебаго, макар и Ди Марија бил тоа... :icon_lol:

Или по наше...со финта.

Како да го обели лицето кога не му е црно. Единствен кој треба да го обели знаеш кој е ;)

Пеп сакал да си го обели лицето:facepalm:

Како да го обели лицето кога не му е црно. Единствен кој треба да го обели знаеш кој е ;)

абе, не му е црно, ама не му е и бело... али ај, да не тупиме овде, ќе се ребраме у сабота. :)

Вчера испишавте 20 стране со серење за Реал, сега Барса го јадеше, па темава на муабет ви е Мурињо и неговите изјави. Страшна работа.

Вчера испишавте 20 стране со серење за Реал, сега Барса го јадеше, па темава на муабет ви е Мурињо и неговите изјави. Страшна работа.
А тек замисли колку страни ќе се наполнеа ако изгубеше Тетекс :ROFLMAO:
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom