Точно јас сум националист и да можам уште сега би ве исфрлил сите од мојата земја и тоа на исти начин како што влеговте така и ќе си одите по партали.Оти незнам не постои во светот друга земја како нашата која толку многу им дозволува на срањата кои доаѓаат од надвор и им дава права поголеми од оние што ги имаат тие самите.И од тука ни се случуваат овие работи кои што ни се случуваат и на кој што сме сведоци денес,а сето тоа е од вас и заради вас.Оти ви допуштивме толку многу што ова парче земја почнавте да си го чувствувате како да е ваше и дури отидовте до таму што си зедовте за право да ги малтретирате и изгонувате истите оние кои што ве примија тука,а кои до вчера ги молевте за корка леб и
топол дом.Но за тоа јас ги обвинувам тие што се задолжени за водењето на оваа држава оти кој к.р сме ние
како народ,ние не сме никаков фактор во носењето на битни одлуки,но доколку би се прашувал јас и доколку би имал влијание веќе си го искажав мојот став по тој однос,тешко вас ќе беше и немој тука да ми држиш предавања за мир,оти едно зборувате по медиуми и пишувате по форуми а друго правите надвор дегенерици едни инцестоидни.