- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 91
- Поени од реакции
- 3
до сега нема одговорА дали има некој одговор од поднесениот приговор?
до сега нема одговорА дали има некој одговор од поднесениот приговор?
Јас не.Дали некој (од тие што добија стипендија) го има добиено назад третиот примерок од договорот ??
Исто.Јас не.
Тоа 'не', значи дека го немате добиено договорот а стипендија веќе имате добиено како нови корисници? Пуштени ли се стипендиите за новите корисници?Исто.
Нема ништо браатТоа 'не', значи дека го немате добиено договорот а стипендија веќе имате добиено како нови корисници? Пуштени ли се стипендиите за новите корисници?
Во која банка проверуваш ? Јас сега проверив во тутунска, сеуште нема ништо..Ја сум под Б, али немам примено ништо(барем така ми пишува на акаунтот на банката)али можно е да ажурирале така да, ќе проверам уште еднаш
Другаркава е Стопанска,и јас сум стопанска ама нема ништо.Во која банка проверуваш ? Јас сега проверив во тутунска, сеуште нема ништо..
Исто во тутунска, ама немит се уште)Во која банка проверуваш ? Јас сега проверив во тутунска, сеуште нема ништо..
Sega se javiv vo ministerstvoto i kazaa deka parite se vo Trezorot i od nego zavisa ama najkasno za edna nedela ke bidat na nasite smetki.stanuva zbor za onie koj dobile stipendii ova godina.