bebush
Portable Heater
Ауу, така ли играат сеа, ај баш ќе видиме дали е стигнато нештоСеуште немаме договори стигнато, парите стигнаа пред договорите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауу, така ли играат сеа, ај баш ќе видиме дали е стигнато нештоСеуште немаме договори стигнато, парите стигнаа пред договорите.
Сакав да прашам како оди ова со стипендииве Тип А Тип Б, освен по просек по што се рангираат студентите, и дали пример ако аплицираш за Тип А и не ја добиеш ќе останеш без стипендија или ќе ја земеш Тип Б?
Освен просекот, во бодирањето влегуваат и работи како платата на твоите родители, имотната состојба и слично, а за аплицирањето, можеш да аплицираш и за двата типа и доколку добиеш А, тогаш втората апликација не се зема во предвид, а доколку не добиеш А, тогаш ќе бидеш рангиран во конечните резултати за стипендија тип Б, па зависно од бодовите ќе добиеш или нема да добиеш стипендија![]()
Оригиналните документи за едниот вид,копии за другиот вид.Не верувај све што ќе слушнешОва сигурно? А оти слушнав дека треба со оригинални документи да се аплицира и не може за 2-те да аплицираш?
Ова сигурно? А оти слушнав дека треба со оригинални документи да се аплицира и не може за 2-те да аплицираш?
Како и на ситеИ така ви викам.. мене се уште не ми стигнало ни денар од стипендијата...
И така ви викам.. мене се уште не ми стигнало ни денар од стипендијата...
АприлилиииИма стигнато рати за новите корисници![]()
Има стигнато рати за новите корисници![]()