Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој (од тие што добија стипендија) го има добиено назад третиот примерок од договорот ??

Тоа 'не', значи дека го немате добиено договорот а стипендија веќе имате добиено како нови корисници? Пуштени ли се стипендиите за новите корисници?

На другарка од сестрами и биле префрлени 10 000 денари од тип Б.Јас проверив нема ништо.Можеби нас од на приватниве ќе ни ги пуштат откако ќе ги пуштат на државниве.Сепак проверете си сите.

Ја сум под Б, али немам примено ништо(барем така ми пишува на акаунтот на банката)али можно е да ажурирале така да, ќе проверам уште еднаш :)

Ја сум под Б, али немам примено ништо(барем така ми пишува на акаунтот на банката)али можно е да ажурирале така да, ќе проверам уште еднаш :)

Во која банка проверуваш ? Јас сега проверив во тутунска, сеуште нема ништо..

Ништо од паpи за Велигден. :/

Не знам дали прашањето одговара на темата али anyways... дали квотата (државна или приватна) се намалува на факултет доколку студентот има добар просек или просек повисок од 8.5 да речиме ? Т.Е. покаже добар успех ?

Sega se javiv vo ministerstvoto i kazaa deka parite se vo Trezorot i od nego zavisa ama najkasno za edna nedela ke bidat na nasite smetki.stanuva zbor za onie koj dobile stipendii ova godina.
Ова го прочитав на фејсбук, а колку е точно ќе видиме во деновите што престојат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom