Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
25 март 2012
Мислења
8.571
Поени од реакции
5.147
како прво не знам дали детално слушавте има новости само требаше да слушате и се разбира дека нема да објават кој се и шо се СО ИМЕ и од каде се и чие било возилото. првото нешто што кажа дека е од организација која е активна во соседството кои организации се не сакам да повторувам но сите оци повторно кон косово и второто што забележав е тоа дека имаат извор на крајот од видеото кажваше ама некои новинари прашваја глупи прашанња за протестите и не докажа јас мислам го имаат идеалното решение и судот наскоро ке ја искажи пресудата и да почнат да ги ловат по планините
--- надополнето: 18 април 2012 во 16:26 ---

јас ја гледав го кажа ова 100% гарантирано
Go kaza toa zatoa sto be[e prasana za taa organizacija sto i se zakanila na cel balkan.....za taa organizacija bese muabetot....

Член од
9 април 2012
Мислења
25
Поени од реакции
5
за Љуботен стварно не знам...јас живеам над државна болница и тука нема ништо...но знам дека луге од хрватска и србија мислат дека тука е почната војна (камионџии кои вршат увоз на роба во државава) па сеа видете што се се пишува таму...вистина или бламажа?..за тоа ке видиме наскоро
ako zivees kaj drzavna, denes minimum 3-4 pati preleta, ne znam kako ne si primetil.
a za toa kako se pisuva nadvor od MK, ili oni se vo pravo, nie sme vo totalen mrak tuka,
posledni ke doznaeme za se sto se slucuva na 1km od nas, ili se samo potpaluvaci na
strasti na koi im odgovara toa.
Deka ziveeme vo mediumski mrak i lazenje, ako nekoj bese na protestot, i vide sto se sluci,
a sto dadoa na site TV, pogolem dokaz od toa nema.

Член од
11 октомври 2009
Мислења
79
Поени од реакции
30
Neje istina vo Srbija nijedno glasil nekaža deka e vo MK počnata vojna, za HR neznam. Ovde se kažuva vo medijumite deka je vo MK veoma napnata međuetnička situacija.
стварно не знам за таму...но знам дека со лугето што разговарав мислат...лично разговарав

1

1292

Гостин
Денеска слушнав дека почнале да се добираат резервисти, знае некој нешто?

Член од
11 октомври 2009
Мислења
79
Поени од реакции
30
ako zivees kaj drzavna, denes minimum 3-4 pati preleta, ne znam kako ne si primetil.
a za toa kako se pisuva nadvor od MK, ili oni se vo pravo, nie sme vo totalen mrak tuka,
posledni ke doznaeme za se sto se slucuva na 1km od nas, ili se samo potpaluvaci na
strasti na koi im odgovara toa.
Deka ziveeme vo mediumski mrak i lazenje, ako nekoj bese na protestot, i vide sto se sluci,
a sto dadoa na site TV, pogolem dokaz od toa nema.
јас лично не слушнав ниту пак видов....поголемиот дел од денот не бев дома.....така што ако речам видов тогаш би излажал

Член од
18 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
4
Денеска слушнав дека почнале да се добираат резервисти, знае некој нешто?
povikani e policiski personal od nekolku od pogolemite opshtini i armijata e spremna kolku shto slusham od glasini ama ne mi se veruva za neshto golemo dokolku ima potreba

Член од
17 април 2012
Мислења
27
Поени од реакции
22
Sigurno im vlegoa vo traga na ubijcite i daj boze naskoro da gi fatat. Koi i da bidat jas mislam deka MVR ke mora da gi istrazi site nivni vrski i motivi zatoa sto mislam deka vo slucajov se vmesani poveke stranski organizacii koi ne ni sakaat dobro. Spored mene mislam deka se raboti za kriminalci ( mozebi se i od kosovo no toa ne treba da znaci deka treba da se obvinuvaat site Albanci ) koi lesno moze da gi zavrsat valkanite raboti za drzavi koi edvaj cekaat da ne vidat na kolena i razdeleni. Edinstveno na Makedonija ne i treba vojna vo momentov zatoa sto taka konecno ke im se ostvarat celite na site zemji okolu nas. Vi poracuvam da bideme strplivi, pametni, jaki i konecno da se splotime za Makedonija bez ogled na koja vera i nacija i pripagame. Jas kako musliman, vo imeto na mnogu moi prijateli muslimani od Makedonija vi poracuvam deka nikoj ne go opravduva ova zlodelo i namerite da se rasturi nasava zemja. Bidete sigurni deka i mnogu razumni Albanci, turci bosanci i dr. vo momentov se so Makedonija i se nadevaat deka zemjava ke se vrati na staroto. Pozdrav do site i se nadevam deka do utre ubijcite ke bidat fateni i kazneti spored tezinata na zlodeloto. MIR ZA MAKEDONIJA!!!
Се надевам дека со овa MIR ZA MAKEDONIJA!!! не мислеше на вечен мир,доколку не ме сфати описно еве ти илустрационо

Се надевам дека не мислеше на ваков мир оти како што тргнале работиве,ако почекаме и ако потрпиме уште малце и ваков мир ќе не снајде од вас!!

Член од
17 февруари 2006
Мислења
20
Поени од реакции
5
Што е сега ова, едни велите има собирање на резервисти, други нема. Може ли секој да го кажува изворот на информацијата што ја изнесува? Некои извори се за верување, некои не се....

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
чудно и како и тј србин што коментира прашуе за љуботен ???? се пред нас дознаваат па и мислат дека има некаква акција

Член од
18 април 2012
Мислења
6
Поени од реакции
4
Што е сега ова, едни велите има собирање на резервисти, други нема. Може ли секој да го кажува изворот на информацијата што ја изнесува? Некои извори се за верување, некои не се....
nekolku prijateli od prilep policajci se povikani vo skopje za armijata rekoja deka mozno e da e na povik ama ne znaat mnogu samo trgnaa na pat

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Значи има луѓе од Чаир, Бутел и Радишани тука на форумов. Чаир е можеби најдалеку од случувањата, но сметам дека доколку би имало пукотници и хеликоптери би се слушале и тука, а не се слушаат. Така да друго нешто освен движење на безбедносни структури не верувам дека има. А доколку и има движење, тешко дека ќе добиеме потврда од релевантен фактор тука на форумов. Ете во Радишани нема никаква промена од вчера, така кажа член од Радишани. Евентуално ако се движат од Бутел према Мирковци, ама и за тоа ни треба потврда, ајде нека пише некој од Бутел дали има видено полициски конвој да се движи кон Мирковци?

Kajgana Shop

На врв Bottom