Па незнам ни јас точно али цел ден фрчат хеликотпери накај Скопска Црна Гора , кај Љуботен викаат некој тензии имало и еве сега колони џандари поминуваат на илинденска.А што се случува денес?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па незнам ни јас точно али цел ден фрчат хеликотпери накај Скопска Црна Гора , кај Љуботен викаат некој тензии имало и еве сега колони џандари поминуваат на илинденска.А што се случува денес?
Daj kazi neso poise .. Od kaj ti e informacijava ako ne e tajna .. koe e deteto drugoto itn itn ???[/quot
Само толку информации имам сега за сега , ако дознаам нешто повеќе ке пишам веднаш![]()
Значи откако се зарчкале со децава си отишле , тогаш и сведокот си отишол одма после нив , а потоа овие се вратиле најверојатно , верувал не верувал јас верувам во инфомацијата затоа што јас лично ја дознавОва нема никаква допирна точка со логиката. Сега детево успеало да избега, а постариов човек го фатиле и го утепале?
Ова со сведоков излезе прво у српски медиуми, јас навистина не верувам дека има сведок. Или ако го има, не било на начинот на кој ти го опишуваш. Ама сепак повеќе се држам до теоријата дека нема сведоци.
Dali posoji i planina ili brdo Ljuboten, gleam da neki ovde pišu da deneska videle deka helikopteri letaat i policija odi natamu ?Toa e MAKEDONSKO selo naseleno so MAKEDONCI. Mozda ima nekoj so albansko dravjanstvo ama toa e minorno......
Ima nesto denes sto se desava, ne e za dzabe letanjevo na helikopterive cel den,
tolku policija i dzipovi i se...
MVR znae se, i koi se i sto se i od kade se, ama pustite ne znaat kako da skrijat vekje,
bledi se i jankulovska i grujo, nemaat kapka krv vo niv, sto naveduva samo na toa.
Deka ke bide podobro da ne kazuvaat, ne e podobro, zatoa sto site sedat kako na bocki,
nervozata i tenzijata ke si go napravi svoeto...
Neje istina vo Srbija nijedno glasil nekaža deka e vo MK počnata vojna, za HR neznam. Ovde se kažuva vo medijumite deka je vo MK veoma napnata međuetnička situacija.за Љуботен стварно не знам...јас живеам над државна болница и тука нема ништо...но знам дека луге од хрватска и србија мислат дека тука е почната војна (камионџии кои вршат увоз на роба во државава) па сеа видете што се се пишува таму...вистина или бламажа?..за тоа ке видиме наскоро