Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување

Poslano: danas u 00:01 [direktan link na ovu poruku]​
pita neko odakle lova makedoncima,e pa u mak se sada događa ono šta je bilo u
španjolskoj prije 10god.kad su građevinske firme ušle u klubove najprije ona u
pamploni pa su reagirali iz valadolida pa ademar pa domingo de mera iz ciudada to je
postalo pitanje časti i nadmetai su se ko će biti bolji i kad je stala građevina stali su i
klubovi i ostali samo oni državni(barca,atletico) sad je tako sa velikim državnim
tvrtkama u makedoniji,metalurg se diga zahvaljujući jordanovu odma su reagirali
vardarovci a sada privatna tvrtka uzima i pelister jednostavno to je nadmetanje
moćnih poduzetnika a tako funkcionira cila švedska liga...u hrvatskoj je davno jambo
bacio rukavicu zagrebu pa je pokopan pa iza toga agram il prije cetera i brodomerkur
zbog toga je nexe oprezan i pazi šta radi a samim tim neće nikad stat uz bok zagrebu
i donit nama ono šta sad imaju makedonci .... ova stoese na toj forumot od pegsy so
so rekovte deka e rakometar

наместо управата да си ги брка овие работи и да се замара со спонзорства и и грачи,поќе ние коментрираме тука :pos:..ама то е рековме дека е аматаеризам неможиме ништо друго,ете се ближат избори па нормално е малку за тоа да лапннат некој глас демек можи РЕК да фрли некоја банка да се подизлажи народот и после од догодина истата песна,а и играчите ќе си заминат како шо беше ПРАШИНАТА крената со идењето на Циле па незнам сега Камчев па утре другиден и емирот од Катар можи да биди ништо чудно....нормално е да има шпекулации ама сите знајме каква е ситуацијата во клубот шо е под нула и под просекот од времето во 2007 2008 година,рамна на пропаст..Клубот тоатална како да се не постои,ги нема да кажат ништо,да повикат да рекламираат да идат луѓето на ракомет,да даваат интервјуа и изјави без ралика дека е толку слаб Пелистер,ама видете во странските земји на речиме Западот-какви емисии и прегледи имаат на било кој спорт,овде кај нас последно беше некоај прес ко игравме реваншо со Брест и сите ко имаја вкрај оптимизам и ТЁосето ко рече ќе ги тепаме со 10:pos:

Така да ми се одмили и ракомет и све,не заради то шо е толку слаб Пелистер туку шо незант да го работат..поќе викам ние се замараме и не боли отколку некосји СПАСИТЕЛИ НА РК ПЕЛИСТЕР...остаааааај го спасија клубот се виде,штета шо и публиката не доаѓа веќе и до негде во право е,а и оние кои идат на трибина дремат ко мисири и само се турјат дечишта а немат појма шо е то навивање и бодрење на клубот

Еве некој се регистрирал на форумот од кај нас и му вели дека се чисти шпекулации тие муабети во Битола, а овој членот од хр му одговара дека имал информации од прва рака:pos:

Овај новорегистрираниот член гарант Кирката е....:X3:

Нека се јави Киро да потврди дали го испитал Хрватот од кај тој има информации од прва рака:icon_mrgr:

Абе шо да кажат ко се глупости овие, шо да ти кажат??
П.С. Шего "наместо во Пелистер" :pos::pos: потпиша за Висла
Абе брат пак нешто нека кажат, гледај шо се дешава по тие форумите хрватски, пичку материн Шпанија не напраја (хахахахаха) сеа и Лапчевич тој пријатело го спомнува, нека кажат дали се планира воопшто нешто, нека најават !!!

најново од Битола!!!!Балич сака да ја заврши кариерата во РК Пелистер и можи да дојди за скромна и прифтлтива цена:pos::vozbud:
Другар, си го згрешил датумот, 19ти април е не 1ви :icon_lol:

најново од Битола!!!!Балич сака да ја заврши кариерата во РК Пелистер и можи да дојди за скромна и прифтлтива цена:pos::vozbud:
Ако дојди Балич не ја бричам глата поке никогаш !!!! ко него ќе се направ во глата хахахахаха можи и брада дури да пуштам, море ако треба и за СДСМ ќе гласам !!!

Ако дојди Балич не ја бричам глата поке никогаш !!!! ко него ќе се направ во глата хахахахаха можи и брада дури да пуштам, море ако треба и за СДСМ ќе гласам !!!
хахахахаххаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom