Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не дека е многу лош Алегри..ама Капело брате..си е Капело...скудето со него зимаш под дифолт за друго незнам,за лига шампиони и среќа треба..
Одма би барал да донесат тркачи во тимот..уф како би ми било мерак да им ги избрка овие овчариве..Емануелсон,Бонера Антонини...
Кога би дошол Капело и Берлускони би трошел пари ,знајте дека Милан се спрема за титули..вака ништо..
Антонини ни е најдобар тркач, ама само и само тркач! :LOL:

Радувајте се да ги земат Сандро (15 мил), Монтоливо, Натали и Астори (7 мил) а за други ќе почекаме и да не го продават Боатенг читам Реал го сакаат а го даваат и Кака.

Капело за Алегри во секое време!

Ликов вика дека уште одамна ни е потпишан Монтоливо.
Ruiu: "Montolivo was put under contract on February 6"

Капело за Алегри во секое време!

Ликов вика дека уште одамна ни е потпишан Монтоливо.

Ruiu: "Montolivo was put under contract on February 6"
Истиов викаше дека Фабрегас е играч на Милан....батали,не се замарајте уште од сеа со шпекулации,ќе дое лето има време ќе се замараме тогаш :)

ќе биде ли спремен Тиаго Силва за со Болоња?

Ignazio Abate has recovered from his injury, and he will be ready to play vs. Bologna on Sunday. Thiago Silva is still doubtful.

Силва најверојатно ќе биде спремен за со Џенова во среда.

FIFA-agent, Andrea D'Amico: "Milan are considering signing the Japanese goalkeeper Eiji Kawashima from Lierse SK."
--- надополнето: 17 април 2012 во 14:24 ---

И што сега? Ако истрча треба да остане? Па ради таката мисла сеуште седи Сидорф в Милан.Марш у пичку материн и тој и Гатузо и Амбросини и сите.Мислам стварно се играчи што дале многу за тимов ама заради тоа сега почит ќе им оддаваме? Нека ги шитнат само Неста нека остане.Треба млади играчи нови, Касемиро еве ако го земат, овој Стоотман такви играчи требаат да се подмладиме веќе.

Нека го продадат и Пато каква шанса сега ќе даваат? Имаше доста шанси тој, нека го земат Тевез и да гази со Ибрахимовиќ.Така се прави тим, доста е со старите, мислам не оди вака повеќе.
Друже ај прво прочитај што м пишал па после реплицирај.

Allegri: "I like to drive fast, to feel the shivers when you drive a Porsche with 270 km/h, even if it's only for 3 km. I constantly get fines when I drive. I once got a fine because I thought that Via Montenapoleone was a two-way street. If I'm good in the kitchen? I can make oven-baked bream fish with potatoes and pasta with tomato-sauce. Tasteful and healthy. I've never smoked a cigarette, never smoked a pipe, never drank hard liquor. If I was in the kitchen and someone brought me cocaine, then I would probably mistake it for flour."

Каков лудак е овој Алегри :icon_lol:

Кажете му добредојде на Монтоливо. 4 годишен договор со околу 2.5м евра плата по сезона.
Не е уште официјално ама е нешто како во случајот кога дојде Фламини а знаевме затоа уште напролет па мислев да споделам.

Друже ај прво прочитај што м пишал па после реплицирај.
Прочитав брат убаво, само ти велам дека тоа не е причина да остане во Милан.Ни требаат млади фудбалери и силни фудбалери што може да придонесат повеќе за тимот.Искрено речено, времето на Сидорф помина.

Прочитав брат убаво, само ти велам дека тоа не е причина да остане во Милан.Ни требаат млади фудбалери и силни фудбалери што може да придонесат повеќе за тимот.Искрено речено, времето на Сидорф помина.
Пак не го разбираш :icon_lol:

бтњ... Незнам за вас, ама ја не сум задоволен со Монтоливо ич, јбг исти курац ми се со Аквилани ама нека им биде ај.

Пак не го разбираш :icon_lol:

бтњ... Незнам за вас, ама ја не сум задоволен со Монтоливо ич, јбг исти курац ми се со Аквилани ама нека им биде ај.
Недоразбирања.... :icon_mrgr:

Инаку ...
The Italian international has allegedly agreed a contract until 2016 with theDiavolo, where he will earn €2.5m a season.

Ова за Монтоливо.Како и да е нема да штети ако дојде, би можел само да биде од корист.Овој е наш играч иако тоа не е официјално уште.Мислите дека Галијани би го испуштил Монтоливо кога може да го земе за без пари?

Монтоливо исти курац е ко Аквилани, а и колку што го имам гледано со Фиорентина, против појаки тимој се губеше по малце.. Е сега како ќе се снајди во голем клуб против големи клубови одстанува да видиме. Едно е јасно Монтоливо нема да ни донесе ништо во ЛШ.

Агентот на Ачерби вчера бил на состанок со Браида.Изгледа Џенова ќе откупи 50% од неговиот договор а 50% Милан и после тоа нормално да игра за Милан наредната сезона.

Ако веч доаѓа Монтоливо а според све ка што глеам и више се рачуна ка сигурен на лето, не гледам причина да остане Аквилани, исти тип се.. освен Аквилани да му биде резерва ради тоа што нема сезона а да не одмара од повреда, ваљда нема двајцата да играат прв состав :icon_mrgr: На википедија глеам више го стаеле у Милан за од лето http://en.wikipedia.org/wiki/Riccardo_Montolivo (He will move to AC Milan in the summer of 2012.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom