Изгубена девојка во Охрид!

• Креатор на темата Креатор на темата acereal
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе помислам колку паметни деца има на 14 години, би ја спуштил границата за детево што ја отворило темата и би му дал 1 година (додуша на YouTube има и талентирани бебиња па им се извинувам што го ставам овој на иста возраст со нив, подолу не може :) ).
Фала ти и на таа 1 година јас мислев ке ме отераш у пм .. повторно да се раѓам ..

Значи колку го сакаат македонциве џастин бибер .. другар објавува на фб : во коментар голи слики од џастин бибер и ова го става во ком . 30 души во рок од 1 мин искоментираа ме исплаши .. напалени се по џастин хаха :pos:
меѓу кои и ти пошо нели си го отворил линкот - па така кажи си, дека те палат голи слики од Бибер...

Морам да те прашам нешто ама озбилна сум: Ти ОК си на ментално ниво? Дај преиспитај се
Пробав да се испитам али цркна апаратот при испитувањето .. слабо функционира здравствово кај нас .

Пробав да се испитам али цркна апаратот при испитувањето .. слабо функционира здравствово кај нас .

За тоа и јас се слагам со тебе,све и свашта во државава!Секакви лекови препишуваат денешно време...:confused:

меѓу кои и ти пошо нели си го отворил линкот - па така кажи си, дека те палат голи слики од Бибер...
Да јас го отворив линкот кој и му го пратив на другарот што го објави така да јас не го отворив од кај него .. кажав погоре дека на чат ми го пратија ..

За тоа и јас се слагам со тебе,све и свашта во државава!Секакви лекови препишуваат денешно време...:confused:
Затоа јас не сум на лекови брат .. појке по вино и ракија сум .. ако сум штелован ништо не ме плаши

Да јас го отворив линкот кој и му го пратив на другарот што го објави така да јас не го отворив од кај него .. кажав погоре дека на чат ми го пратија ..
абе во ред е братче :) наши сме си :)
еве повели да си го ублажиш стресот
tumblr_l86vx2hQEO1qa5hm0o1_500.jpg

Затоа јас не сум на лекови брат .. појке по вино и ракија сум .. ако сум штелован ништо не ме плаши
Ако уште на овие години си посегнал по чашката,плус среда никаква причина за ‘‘штеловање‘‘ си наебал...;)

Ало дете ај жити се иди легнувај немој да не замараш со твоите ултра јаки теми, еве ти препорачувам Хелекс одма да заспиеш да не се мачиш со сликите што ќе ти се мотаат во глава по гледањето на голите фотографии на Џастин, а нас возрасните остави не да дискутираме за сериозни работи!

абе во ред е братче :) наши сме си :)
еве повели да си го ублажиш стресот
tumblr_l86vx2hQEO1qa5hm0o1_500.jpg
па шо да прам ко 70 % во македонија го сакаат педерчево .. се надевам дека ти како мене си во останатите 30 % али со ова како ги најдвиш сликиве брзо не ми делуваш така .

ММЕ на селчото шо го ставил....

Јас темава ја видов во "нови теми"...и стварно ни на крај памет дека некој вака ќе ме измести од место.

Одам ја на цигар пауза....ми се сецнаа нервите коа ми излезе глупоста.

Back
На врв Bottom