M
MrzaRules
Гостин
Се изначитав глупости и не ми се верува во сето тоа шо го прочитав,имало пенали,немало пенали,играл со уста,ја удрил со уво Од моја гледна точка Реал изигра многу слабо вечерва,и немора поради тоа одма да се коментира дека врска немале,изиграле слабо итн итн,можеби тактиката на Мурињо не успеа,но и играчите на Баерн изиграа одлично,брза трансформација од одбрана во напад,се враќаа назад,затвараа и помагаа на одбраната.И пак ќе речам,неможе поради една слабо изиграна утакмица да го отпишете Реал,како шо го направија тоа некој тука,напротив Реал имаат активен резултат со еден гол во гости,имаат реванш на домашен терен и се во предност.Едноставно вечерва играта и поставеноста на играчите на Баерн ја растурија концепцијата и играта на Реал али сепак имаше добар фудбал.Во Мадрид очекувам уште еден одличен натпревар па нека победи подобриот.
Е сега јас како фан на Баерн,според мене тие 2 ситуации шо ги трубите дека биле пенали,тоа може на ПЕС да ви го свирне судијата.При првата ситуација во дуелот на Рамос и Рибери имаше минимален контакт,го повлече за дрес и го пушти,и од кога виде Рибери дека топката му бега падна и очекуваше пенал,а за втората ситуација не видов добро али од тоа снимките мислам дека Рамос прв стаса до топката па после имаше старт од Коентрао...
Е сега јас како фан на Баерн,според мене тие 2 ситуации шо ги трубите дека биле пенали,тоа може на ПЕС да ви го свирне судијата.При првата ситуација во дуелот на Рамос и Рибери имаше минимален контакт,го повлече за дрес и го пушти,и од кога виде Рибери дека топката му бега падна и очекуваше пенал,а за втората ситуација не видов добро али од тоа снимките мислам дека Рамос прв стаса до топката па после имаше старт од Коентрао...