ma nemoj pa ubo mi e tuka odi ti legni si ako sakas ustvari cekaj ke ni kazis sega kolku sakash sozivor neli i povtorno deka zlostornicite ne se albanci neli se nadevam dobro te plaka duiOdi be legni malku , 24 casovi tuka te ima
друже ќе ја рашириме на долго и широко, само ќе речам не се согласувам.А бе види вака во Германија на иста маса седат и во иста зграда живеат еден трилион националности па никому ништо се е до нашата заостанатост тоа што со децении тука се пере мозок и се дели народот. Проблемот е во главите на простата маса и односно на тие што со децении го делат народот за политички интереси.
Kаков ?Аууу, каков брејктру презентираа на Сител.
Сакаш да кажеш дека сите убиства во Р.М. се исклучиво национално мотивирани?Па да не биле убиени зошто биле Македонци,ќе мислевме дека не се убиени зашо биле Македонци..
Ништо чудно, овој брат му кога го даваа на тв веднаш после убиството беше многу ладен, како ништо да не се случило.Незнам дали сте ги чуле чаршиските муабети дека уствари 43 годишниот бил убиен поради брат му кој тргувал со наркотици, а демек децата биле колатерална штета!
НеСакаш да кажеш дека сите убиства во Р.М. се исклучиво национално мотивирани?
Е добро бе ќе ја рашириме на долго ионака е веќе на долго, прво целта тука на балканов од Хрватска па надолу со децении наназад односно од распадот на ЈУ е да се подели народот и да се креираат струи, ако можеше во БиХ да живеат 3 националности и истата таа држава да биде тера може и тука. Само што тогаш немаше ПОДЕЛБА на народот по етничка основа, сега се се гледа по национална основа за остварување на идеали деца мали се учат на тоа. Има милијарда примери не вреди, целта на одредена трета страна е дечиштата да почнат да си ги корнат очите меѓусебе.друже ќе ја рашириме на долго и широко, само ќе речам не се согласувам.
и си рекоја ајде за велигден ке одиме да го отепаме него кај шо лови рибаНишто чудно, овој брат му кога го даваа на тв веднаш после убиството беше многу ладен, како ништо да не се случило.
А ти што правиш 3 дена на форумов?Ti si platen nekako se gleda Blamiras tuka sekoj den , mislam od Nedela.. 3 dena si na forum i mi kazues mene sto i kako :A
Ова неможе да е точно бидејќи од МВР официјално го утвдрија редоследот по кој се убиени луѓето, прво четирите деца па после 43 годишникот кој најверојатно дошол да провери што се случува.Незнам дали сте ги чуле чаршиските муабети дека уствари 43 годишниот бил убиен поради брат му кој тргувал со наркотици, а демек децата биле колатерална штета!
http://www.plusinfo.mk/mislenje/497/REPUBLIK-OF-POKER-MACEDONIA
Dobro na cija strana se ovie izrodite nareceni novinari
Ех, не ти требаше ова. Човекот ај што којзнае колку дијазепами испил, туку и разбери дека бил во шок. Не ни знаел каде се наоѓа. Секој тагува на свој начин.Ништо чудно, овој брат му кога го даваа на тв веднаш после убиството беше многу ладен, како ништо да не се случило.