Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Кога некој ќе украде убие прошверца .. прво се проверуваат веќе познати крадци убијци шверцери ... и да не биле они прстот секогаш прво ќе се впери во нив .. Не сме ние крив што вие сте мафијашка нација !!!
Argumenti???

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Гостивар вриеше од специјалци,беа скоро цела единица.Не им дозволија да протестираат пред полицијата а тоа се случи бидејќи ги допреа.Пола од специјалците беа во цивилки и шетаа помеѓу протестантите,а зашто не ги допреа да кршат локали,тоа беше бидејќи кога заврши протестот се случи тоа селективно кршење.
Може сите полицајци биле во цивилка па скандираа заедно со протестантите па затоа на телевизија и весници не видоовме ни еден џандар за разлика од Скопје вчера каде што се гледаше колку демостранти скоро толку џандари,случајно да не наебе некој рамковен а во Гостиват ефтини се македонците.

Член од
16 април 2012
Мислења
61
Поени од реакции
15
Не целев кон тоа , сакам само да кажам кој е овој Хашим Тачи шефче на протекторат што е замешан во 90% од меѓуетничките тензии што се случуваат во регионот и што до вчера продавал органи да ми кажува на мене што да правам.
ova kazuva deka albancite nemaat prst vo ubivanjeto. ova e maslo na srpskite tajni sluzbi. tie nemaat nisto sto da izgubat dokolku ima neredi vo regionot. ova e mnogu dobro isplanirano za da vodi do toa prstot da bide vperen kon albancite.

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
На Сител иде вест :Јанкуловска - Сериозни информации за убиците!!!во дневникот во 19 часот.
ако го кажат истото од 12 саат срам да им е со што собираат гледаност

Член од
7 април 2012
Мислења
59
Поени од реакции
75
ova kazuva deka albancite nemaat prst vo ubivanjeto. ova e maslo na srpskite tajni sluzbi. tie nemaat nisto sto da izgubat dokolku ima neredi vo regionot. ova e mnogu dobro isplanirano za da vodi do toa prstot da bide vperen kon albancite.
Да да, како што кажав претходно, можда беа канаѓани или французи. Какви српски таjни служби какви бакрачи. Србите не ја негираат македонската држава, да изјавуваат дека е вештачка. Тоа го негираат вашите лидери и тоа во блисково минато.

Член од
15 декември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
61
Логично, припремале терен за акција темпирана на Велики Петок. Прибирале информации. Да не беа овие несреќни деца, ќе беа некои други, кои околу Велигден ќе се најдеа таму.

Случајот е решен. Чекаме завршница на доказите ,за да има и мерка притвор.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.899
Поени од реакции
83.097
На Сител иде вест :Јанкуловска - Сериозни информации за убиците!!!во дневникот во 19 часот.
ако го кажат истото од 12 саат срам да им е со што собираат гледаност
Можеби ќе каже дека убијците биле сериозни во својата намера.
Или дека сериозно работат на сериозниот случај...

Скоро сите информации кои ги добивме деновиве, според мене, се дознаени уште одма, само вака не хранат хронолошки рамномерно за да не се буниме.

Ај белќи денес нешто ќе кажат (или ќе покушат да излажат нешто, ќе видиме)

Член од
23 март 2005
Мислења
284
Поени од реакции
133
Во Лептокарија на автобуската стојат припадници на ПЕП, не ги видов ЕБР, прееска се вратив од факултет, и друга работа кога поминав низ центар не видов ни еден Албанец, ни старо ни младо, на плоштад како што беше пред настаниве, Албанци не поминуваа преку Камени Мост, а и кога се враќав по училиштата каде што учат и Албанци, видов полиција и ученици Македонци, а Албанци не видов, и комбињата нонстоп што кружат низ Скопје што возат до Свиларе и Кондово, и накај другите албански села ги немаше. Не видов ниту едно. Сеа дали е можно да не сум ги видел, ама не верувам. Изгледа Албанциве многу се исплашени(n)
Замисли си го главниот град засекогаш таков...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
ne sporeduvaj svajcarija germanija i avstrija so Makedonija. vo Makedonija sum roden i tuka od sekogas sum bil jas i moite pra pra pra dedovci. za tebe ista e Makedonija i Avstralija?

Човекот ти постави прашање на место.Ако не си за,ај да одиме негде поблиску.Како се чемерите во Грција?

S

Sagan

Гостин
Е многу јак аргумент, немале што да изгубат. Не се прават вакви работи од чиста мира, оти немало што да се изгуби. Прашањето е: КОЈ МОЖЕ ДА ПРОФИТИРА ОД ВАКВАТА СИТУАЦИЈА?

Ајде да видиме:
1. Големоалбанците
2. Мафијашите
3. ...
???

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.684
Поени од реакции
21.160
Ти текнува на дечкото што играше кошарка у тетово на 18 години му го зедоа животот зашто ЕТЕ ТАКА !!! Не ми текнува на други случаеви кога се убиваат невини цивили зашто ете така .. вакви слуалчеви имало само за време на бугарска окупација и прва - втора светска војна !!!
Ти текнува на оние 12 цивили 2001 што отидоа курбан ... зашто ете така !!!

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Е сега пошто си многу паметен, излези со линкови и кажи ми колку такви Македонци нападнале Албанци, а колку се обратни јас ќе ти поставам.
Цело време зборувате за опасност од работи кои се случуваат во минимален процент, во однос на работите пред кои замижувате.
Ти ја разбирам јас поентата добро и немам некој проблем што ти генерализираш, ако ме имаш читано се имам расправано со Дарданија на некои теми кога сака да ги спинува неговите сонародници и прикаже како многу фини и културни, му имам пишано дека помеѓу Албанците кај нас во земјава и Македонците има голем културен јаз во начин на однесување, комуникација и социјализација во општеството.
Доказот кој ти го приложуваш само го потврдува тоа мое мислење, овде не го најдувам виновен Македонецот оти е кукавица што се однесува пристојно како што ти сакаш да пласираш, туку целокупниот естаблишмент кој за да си ја задржи на власт ги толерира тие ситни инциденти наместо да реагира жестоко.
Удрил во автобус ученик, уапси го и стави го во затвор една година без разлика на националност. Наредниот што ќе го помисли тоа не верувам дека ќе се осмели. Овде кај нас Грујо му го тинка на Ахмети за да може непречено да си продава патриотизам и барок и не мава на хулиганите по автобуси, Ахмети пак за да му докаже на нивните дека е фраер му кажува дека ги штити хулиганите Албанци по автобуси и така во круг.
Ај ептен влеговме оф топик заеби..

Kajgana Shop

На врв Bottom