Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Моите два тикета:
а)
Баерн Х-Х
Рединг 1
Блекпул ГГ
Динамо З. - 2

б)
Баерн Х
Динамо З. - 2
Барса 2

Од Реал зависам :)

Динамо ми е некако најсигурна 1-1 дома изиграа мораат да тепаат не ми е јасно зашо расте коефициент :confused:

Брајтон 1
Мидлзбро 1
Лутон 1
Блекпул 1

Ова ако не испадне, незнам!

Кембрич - Јорк 1/2 за вечер :love:

Кој сака слободно нека следи ...
напомена : За мала сума уплатете за да не ме колнете после ... :P

да не знате случајно како да проверам каде се наоѓа моцарт кладилница со почетна шифра 1553... пример таа кај соборна е со 1500....

Мој тикети
Првиов онака на заeбанција, пошто имав ваучер па да си го искористам
14o6uk3.jpg

Еве го и вториот
esubcz.jpg

Bayern X-X
Barca 1:2 (точен рез.)

30 коеф.

Ldu Quito - 1 (1.50)
Niort - 1 (1.70)
Middlesbrough - 13+ (2.20)

Што мислите за посед топка на Баерн - Реал... моменталната граница е +/- од 52.5 за Баерн?

Midlzebru - Doncaster 1 1.40
Shrewsbury - Port Vale 1 1.75
Telforfd - Tamvorth GG 1.70
Stevenage - Carlisle GG 1.70
ALL IN !

Баерн-ГГ,3+
Блекупл-3+
Динамо Загреб-2

баерн 0-2,ќе има доста тактизирање и затворен фудбал,секој гол е битен а на баерн му одговара и чисто 0-0 - само да не прими гол........влогот е голем кој ќе отиде понатаму

блекпул 1

баерн 0-2,ќе има доста тактизирање и затворен фудбал,секој гол е битен а на баерн му одговара и чисто 0-0 - само да не прими гол........влогот е голем кој ќе отиде понатаму

блекпул 1

Прва грешка,затворен фудбал кај реал не постои,да се одбрани Баерн со реал нема шанса,посебно ако почне така дефанзивно,го јаделе.
Дека ќе има тактизирање ќе има,ама повеќе на средината на теренот ќе биде играта.Мислам дека ќе биде некој нерешен резултат,1-1.
ГГ е мојот тип тука,не верувам дека Мурињо ќе биде мирен да не постигне гол на гости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom