- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.556
- Поени од реакции
- 27.033
Не ме разбра изгледа. Не ви го спорам јас тоа право.Зашто романците сакат да зачуват правата на своите во Србиja? Зашто Унгарците сакат да зачуват правата на своите во Србиja и Словакиja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме разбра изгледа. Не ви го спорам јас тоа право.Зашто романците сакат да зачуват правата на своите во Србиja? Зашто Унгарците сакат да зачуват правата на своите во Србиja и Словакиja?
Абе да ти кажам, не знам какви извори користиш, ама вакви нема и ако има тиja са пренебрежително мало. Ако имаш вакви извори - повели. Даj да прочитам.Не знам ти ја то, ти си таму, види си во статистиките што пишува. Имате и Монголци, и Кинези и Јапанци имате. И многу други, ама на хартија не ги ставате.
Епа не можам да имам во архива се', ако сакам да најдам, ќе ти постирам, ама не мис е праи ќејф бре Фемчо, стар сум и уморен веќе од овие муабети.Абе да ти кажам, не знам какви извори користиш, ама вакви нема и ако има тиja са пренебрежително мало. Ако имаш вакви извори - повели. Даj да прочитам.
Да ти кажам и jaс сум изморен от вакви непродоктивни муабети на кои на црното се вика бело. Да ти кажам имаме от сите народи,чии држави имат амбасади овде. Тоа е гарантирано.Епа не можам да имам во архива се', ако сакам да најдам, ќе ти постирам, ама не мис е праи ќејф бре Фемчо, стар сум и уморен веќе од овие муабети.

Епа не можам да имам во архива се', ако сакам да најдам, ќе ти постирам, ама не мис е праи ќејф бре Фемчо, стар сум и уморен веќе од овие муабети.

дај ми кажи кај реков дека "тврдам"?Викаш: Немам доказ ама тврдам!
Познато![]()
што си видел? татари виде ли? како изгледаат? зошто не викате Татари а 99% од Бугарите не виделе татари во животот!дај ми кажи кај реков дека "тврдам"?
Само реков дека има, сум видел. А не сум сликал.
Това дека има, може да со виза,може да са како бегалци, може да са како студенти, може да са со права за престоуване и така натаму...дај ми кажи кај реков дека "тврдам"?
Само реков дека има, сум видел. А не сум сликал.
Зошто се правите глупи?????Каде има срби во Бугариja? Каде има монголци во Бугариja? Тоа да не сметаш на амбасадорите и службениците во нивните амбасади?
најди мој пост каде сум пишал така, па кажи.штоси видел?татаривиде ли?како изгледаат?зоштоневикатеТатариа99%од Бугаритеневиделетатаривоживотот!

Се' може. Ами онине кои на попис сакаа да се пишат, кај се запишаа? Во графа: Друзи ?Това дека има, може да со виза,може да са како бегалци, може да са како студенти, може да са со права за престоуване и така натаму...
Не, се запишаха со рака на празно место какви са.најди мој пост каде сум пишал така, па кажи.
Се' може. Ами онине кои на попис сакаа да се пишат, кај се запишаа? Во графа: Друзи ?
Jaс никога не сум велел,а и државата никога не е велела дека нема малцинства во БГ.Зошто се правите глупи?????
Знаеш дека не постои земја во светот која нема некое малцинство, едноставно не постои таква 100% да се од мнозинството.
Сакаше на времето Хитлер да прави таква држава, ама ете како заврши тоа историски, се воведе нов израз Геноцид, дотогаш не познат за светот, ама често практикуван, ако над црнците во Африка кога ги поробувале, така и на евреите во WW2.
И на крај ги преполовија на половина или на третина.Не, се запишаха со рака на празно место какви са.

Тоа можеш да го кажеш за сека држава. Доказ нешто да имаш за да зборуваш вака или тоа е поредната недокажана "вистина"?И на крај ги преполовија на половина или на третина.![]()
И на крај ги преполовија на половина или на третина.![]()