Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.745
Поени од реакции
6.472
Срамота за бројкава што бевме на протестов(околу 300 души),се покажа дека повеќето Македонци се само јаки на фб за жал(бидејки стискаат дека ке дојдат,а ги нема))

Член од
16 април 2012
Мислења
12
Поени од реакции
14
а ко ке одам сам преку мостот во чаршијата со 1 другарце и поминвуам таму ко ке ме демнеат 10 шипој оти не е таму полицијата? оти да не прошетат никој немаше да ги допри оваа нели е слободна држава или има едни закони за нас други за нив? или нашите животи помалце вредат од нивните?
Точно дека низ чаршија кога минуваат наши имаат закани од албанци но тоа е пошо ние дозволуваме така. Да беа убиени нивни луге сега ке имаше војна . Работата е во тоа што кога ке се направи тепачка помегу еден македонец и албанец од страната на албанцето доагаат уште 10 албанци и не гледаат како удираат. Полицијата треба да поработи на тоа. Но тоа покажува дека албанците се посложни од нас македонците.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Иначе информацијата дека можеби имало сведок на убиството што ја пренесе Прва Српска Телевизија а кај нас прв што тоа го пренесе беше ''релевантниот'' извор на информации Sky.mk има сопственик со име и презиме Минос Киријаку !!! Се е кажано ...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.255
Поени од реакции
18.205
нели рече дека возрасни не тепаат? ме напраи +20 ја ти кажувам дека немам ни 20
мислам дека пишав не тепаат постари луѓе што живеат таму,а ти живееш таму.И 19 до 20 баш и не е некоја разлика,не го тупи за џабе.Напаѓаат деца 1,2 ра година најчесто...Не ми се верува да има некој што не јадел рекет или ќутек на таа возраст.Нормално и ја сеа не сум имал проблем,веќе знам и кај да не идам..Ама не ме јеби у здрав мозок мирољубиви да ги праиш коа и сам знаеш дека не се.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.405
Ni gi otece vise so ovie 50+ postovi, 50+ ima sekoj den sekade niz mesani sredini ama tolku ti faqa klikerot pa osven mediumite sto sega gi pcues drugo ne znaes.
Знам дека ви е тешко против фактите. Тоа се факти, со линкови и вести. Има побистри Албанци на форумов од тебе, кои до сега ќе ни ги отечеа мудата да имаше барем приближна бројка на напади од македонска страна.
Но, што можеш ти како Албанец друго да направиш освен да пишеш празни постови? Ништо.
Што? ќе излезеш со фактот дека наспрам 50 напади и еден масакр, Македонците се појавија со собирање и викање "смрт за Албанци"? Аууу каков јак одговор, нема што страшен национализам. Вие претепувате, палите цркви, они се дерат смрт за шип. Страшен одговор.

Црно на бело е тоа, без глупости без заебанции.
Да, луѓе беа претепувани, старци, жени, деца...Но, ова со масакров на Велики Петок, стварно ве стави на "повисок" пиедестал во нашите очи. Секоја чест, таман кога си помисливме дека не можете повеќе да го шиканирате каурот, дека веќе ваљда го достигнавте плафонот, вие изненадувате со ваква велигденска порака и како феникс, целосно се искупувате за минатите две недели, кои беа со помалку од три напада неделно.

Друга работа, остај ги македонските амеби и не ги слушај, нив и дома да им отидеш и да ги тепаш пред нивни очи, они утре дента пак ќе се самоубедуваат дека не биле Албанци. Но верувај се постојано се зголемува бројот на луѓе кои се судираат со суровата реалност и си ги отвараат очите, а за тоа морам да признам дека и вашиот ангажман во "убивање на каурот" придонесе.

Ако даде Господ власта (во која континуирано и стрмоглаво ја губам довербата), правично и фер да го води случајот, тогаш ќе ве видам што ќе пишете на форумов.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Да не има некои блокирани улици моментално низ центарот на Скопје?

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
Dali moze nekoj da utvrdi dali snimkata vo pozadina e patot od granica so Kosovo so Skopje ili mozebi Ljubotenskiot pat. Samo neznam dali toj ima vakvi bankini.
и јас тоа прашував,има вакви места на патот накај покраината која ја признавме ама одамна не сум бил така да не ми текнува.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да не има некои блокирани улици моментално низ центарот на Скопје?
Не знам за тоа, ама има приличен број полиција во близина на Соборна и околината.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.011
Поени од реакции
83.405
не заебавај,луѓе јадат ќутек на рекорд навечер секој викенд..кутрите тие почнаа надвор од чаир да искачаат да бараат занимација.Можам да замислам тек таму навечер да отидеш таму,тоа ке биде Екстермноо..
Мислам дека треба да бараат од државата да им обезбеди превоз до рекорд, пошто у Чаир више одамна не искача Македонец навечер, па не можат луѓето таму жив каур да најдат и мораат до Рекорд да веслаат или вака по периферија да праат сачекуши.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Не знам за тоа, ама има приличен број полиција во близина на Соборна и околината.
После се чудат зошто „албанска Полиција„
Каде беа во Гостивар, Струга и Тетово?
Прегледајте снимки, 1 џандар немаше.
За срамота.

P

PewDiePie

Гостин
Точно дека низ чаршија кога минуваат наши имаат закани од албанци
Како да не,уште од кога почнаа тепачките по автобуси имам 7-8 пати отидено во чаршија,шетано,јадено пиено таму,никој збор не ми кажа.
Во мојот случај дури и попристојни беа зошто видоа дека сум македонец.

Kajgana Shop

На врв Bottom