- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.745
- Поени од реакции
- 6.472
Срамота за бројкава што бевме на протестов(околу 300 души),се покажа дека повеќето Македонци се само јаки на фб за жал(бидејки стискаат дека ке дојдат,а ги нема))
ја имам 17,имам нешто грешно у постот?нели рече у чаир дека живееш?јас имам 19
нели рече дека возрасни не тепаат? ме напраи +20 ја ти кажувам дека немам ни 20ја имам 17,имам нешто грешно у постот?нели рече у чаир дека живееш?
Точно дека низ чаршија кога минуваат наши имаат закани од албанци но тоа е пошо ние дозволуваме така. Да беа убиени нивни луге сега ке имаше војна . Работата е во тоа што кога ке се направи тепачка помегу еден македонец и албанец од страната на албанцето доагаат уште 10 албанци и не гледаат како удираат. Полицијата треба да поработи на тоа. Но тоа покажува дека албанците се посложни од нас македонците.а ко ке одам сам преку мостот во чаршијата со 1 другарце и поминвуам таму ко ке ме демнеат 10 шипој оти не е таму полицијата? оти да не прошетат никој немаше да ги допри оваа нели е слободна држава или има едни закони за нас други за нив? или нашите животи помалце вредат од нивните?
мислам дека пишав не тепаат постари луѓе што живеат таму,а ти живееш таму.И 19 до 20 баш и не е некоја разлика,не го тупи за џабе.Напаѓаат деца 1,2 ра година најчесто...Не ми се верува да има некој што не јадел рекет или ќутек на таа возраст.Нормално и ја сеа не сум имал проблем,веќе знам и кај да не идам..Ама не ме јеби у здрав мозок мирољубиви да ги праиш коа и сам знаеш дека не се.нели рече дека возрасни не тепаат? ме напраи +20 ја ти кажувам дека немам ни 20
Знам дека ви е тешко против фактите. Тоа се факти, со линкови и вести. Има побистри Албанци на форумов од тебе, кои до сега ќе ни ги отечеа мудата да имаше барем приближна бројка на напади од македонска страна.Ni gi otece vise so ovie 50+ postovi, 50+ ima sekoj den sekade niz mesani sredini ama tolku ti faqa klikerot pa osven mediumite sto sega gi pcues drugo ne znaes.
не верувам дека така ќе завршат сите меѓуетнички проблеми. Баш напротив...Barem taka ke se zavrsat site megu etnicki problemi.
и јас тоа прашував,има вакви места на патот накај покраината која ја признавме ама одамна не сум бил така да не ми текнува.Dali moze nekoj da utvrdi dali snimkata vo pozadina e patot od granica so Kosovo so Skopje ili mozebi Ljubotenskiot pat. Samo neznam dali toj ima vakvi bankini.
Не знам за тоа, ама има приличен број полиција во близина на Соборна и околината.Да не има некои блокирани улици моментално низ центарот на Скопје?
Мислам дека треба да бараат од државата да им обезбеди превоз до рекорд, пошто у Чаир више одамна не искача Македонец навечер, па не можат луѓето таму жив каур да најдат и мораат до Рекорд да веслаат или вака по периферија да праат сачекуши.не заебавај,луѓе јадат ќутек на рекорд навечер секој викенд..кутрите тие почнаа надвор од чаир да искачаат да бараат занимација.Можам да замислам тек таму навечер да отидеш таму,тоа ке биде Екстермноо..
После се чудат зошто „албанска Полиција„Не знам за тоа, ама има приличен број полиција во близина на Соборна и околината.
Како да не,уште од кога почнаа тепачките по автобуси имам 7-8 пати отидено во чаршија,шетано,јадено пиено таму,никој збор не ми кажа.Точно дека низ чаршија кога минуваат наши имаат закани од албанци
Мислам дека е после Љуботен патот.и јас тоа прашував,има вакви места на патот накај покраината која ја признавме ама одамна не сум бил така да не ми текнува.