Економски факултет (reloaded)

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Ти информирај се дека ова не е твој или нечиј друг сопствен форум за да кажуваш што треба да се прашува овде и кој од каде да се информира.. Јас од каде сакам од таму ке се информирам и ако сакам и 10000 пати ке го прашам истото овде а тебе ако не ти се допага тоа што се пишува не читај и не замарај со глупости.
И мене ми е смачено по илјадити пат едно те исто да читам,. И на сите други.
Твое право е да прашаш по 10 000ти пат. Ама за тоа се јаде и бан. Отвори на првата страна од темава и прочитај ја првата точка од првото мислење, онаа болдираната. Не за џабе е прва точка на прва страна болдирана.

Член од
15 септември 2010
Мислења
74
Поени од реакции
2
И мене ми е смачено по илјадити пат едно те исто да читам,. И на сите други.
Твое право е да прашаш по 10 000ти пат. Ама за тоа се јаде и бан. Отвори на првата страна од темава и прочитај ја првата точка од првото мислење, онаа болдираната. Не за џабе е прва точка на прва страна болдирана.
Епа да , мое е, што се буниш тогаш...јас што сакам тоа ке си прашам, а дали тоа е соодветно за темава или не си има адиминстратори овде за тоа, не си ти таа која треба да солиш памет тука што треба да се прочита и дали треба да се јаде бан. Ако имаш нешто попаметно пиши ако не доста замараше со глупости.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Епа да , мое е, што се буниш тогаш...јас што сакам тоа ке си прашам, а дали тоа е соодветно за темава или не си има адиминстратори овде за тоа, не си ти таа која треба да солиш памет тука што треба да се прочита и дали треба да се јаде бан. Ако имаш нешто попаметно пиши ако не доста замараше со глупости.
Темава ни е од огромна корист на сите.
Дај малце бидете фер, погледајте што има напишано последни 5-6 странички, 20 минути ви се тоа, не само да ја трупате темава со прашања кои се одговорени неколку постови над вашиот...

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.996
Поени од реакции
12.574
Ај ако има некој кој досега не пополнал анкета МЧР, а е трета година или постар да ме контактира. Фала :)

Член од
18 март 2011
Мислења
172
Поени од реакции
30
Колеги какви се отворените прашањата по Јавни финансии и Монетарна економија дали се сеќавате на некое ? И до кога треба да се предаде стручниот труд по МЧР , благодарам :D

Член од
2 мај 2010
Мислења
188
Поени од реакции
2
Zdravo kolegi. Poso planiram prijavite da gi pustam drug da mi gi nosi na studentski, me interesira dali treba da se ostavat samo vo kutijata i tolku, ili treba uste nesto plus ???Izvinete za fontot, nmoze da se smeni

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Zdravo kolegi. Poso planiram prijavite da gi pustam drug da mi gi nosi na studentski, me interesira dali treba da se ostavat samo vo kutijata i tolku, ili treba uste nesto plus ???Izvinete za fontot, nmoze da se smeni
Треба само да се остават не треба ништо плус, тоа може било кој да го направи за тебе.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Колеги какви се отворените прашањата по Јавни финансии и Монетарна економија дали се сеќавате на некое ? И до кога треба да се предаде стручниот труд по МЧР , благодарам :D
Лани немаше отворени прашања јавни финансии.

Монетарна економија не беа тешки и неодговорливи... мислам дека беа полесни од овие на заокружување. Имаше нешто во стил какви мерки ќе се спроведуваат ако имаме експанзија/рецесија, за друго не ми текнува. :)

Член од
30 ноември 2010
Мислења
53
Поени од реакции
3
Знае некој од колку отвараат студентските сега околу поднесување пријави ??

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Сите оние што пријавивте Правни и етички аспекти на интернет преку колоквиум, одете во студентски да ви го одјават, бидејќи после ќе треба да го пријавите како испит (во датумите кога ќе се пријавуваат испитите)... Не ви треба ништо, само број на индекс ќе кажете и ќе ви го одјават ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom