Србија под опасност од бугарско вето

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Стимулирам ти мозокот да надминеш стадиумот на скот.
Ајас тебе и останатита татари ве стимулирам да го прифатите фактот дека сте вештачки створени бугари

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
А замислете некој ден кога Србија ќе е во ЕУ а Косово или Босна ќе побараат прием....
за Косово незнам дали има воопшто желба да влегува Каде и да е, ама ако продолжите воСрбија со таа политика ништо чудно Босна и Албанија да влезат пред вас, тогаш ќе видиш,,коњ грав јаде ли''

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
за Косово незнам дали има воопшто желба да влегува Каде и да е, ама ако продолжите воСрбија со таа политика ништо чудно Босна и Албанија да влезат пред вас, тогаш ќе видиш,,коњ грав јаде ли''
Како ја стави Македонија во приказнава не ми е јасно.

T

Tetro

Гостин
Тоа не е закана за вето,а упоменуване дека постои ваков проблем и Србиja мора да го реши.
Има поинтересни работи што се случиха во Босилеград таа година.
Фемчо, како тоа бре има Блгарски етникуми по друзите даржави, а при вас нема друзи малцинства, ништо друго освен Блгари?

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
Како ја стави Македонија во приказнава не ми е јасно.
не сумставил Македонија пишал сум ,,во СРБИЈА''
за Македонија тие се договориле по братски,

Грција нема да дозволи, согласно своите геополитички интереси во регионот, Република Македонија да стане членка на Европската Унија пред тоа да стане Србија.- изjaвила Дора Бакоjaни.

I

Iblis

Гостин
Има турци и цигани.
А така, нема друго, Романци, Македонци, Срби, Грци, тоа јок, ама има турци и цигани, само турци и цигани (y)
Во Босилеград и Пирот има значително мнозинство на бугарско население.
Босилеград има околу 80 % Бугари(2к жители )
Пирот 0,8% Бугари (300 жители)

H

HoT IcE

Гостин
Дај боже да им лупнат вето, многу ги мразам.
Вива ла Бугарија!

Kajgana Shop

На врв Bottom