Ајас тебе и останатита татари ве стимулирам да го прифатите фактот дека сте вештачки створени бугариСтимулирам ти мозокот да надминеш стадиумот на скот.
za zal taka i ce dojde kako odi rabotavaА замислете некој ден кога Србија ќе е во ЕУ а Косово или Босна ќе побараат прием....
OK.Ајас тебе и останатита татари ве стимулирам да го прифатите фактот дека сте вештачки створени бугари
за Косово незнам дали има воопшто желба да влегува Каде и да е, ама ако продолжите воСрбија со таа политика ништо чудно Босна и Албанија да влезат пред вас, тогаш ќе видиш,,коњ грав јаде ли''А замислете некој ден кога Србија ќе е во ЕУ а Косово или Босна ќе побараат прием....
Како ја стави Македонија во приказнава не ми е јасно.за Косово незнам дали има воопшто желба да влегува Каде и да е, ама ако продолжите воСрбија со таа политика ништо чудно Босна и Албанија да влезат пред вас, тогаш ќе видиш,,коњ грав јаде ли''
Фемчо, како тоа бре има Блгарски етникуми по друзите даржави, а при вас нема друзи малцинства, ништо друго освен Блгари?Тоа не е закана за вето,а упоменуване дека постои ваков проблем и Србиja мора да го реши.
Има поинтересни работи што се случиха во Босилеград таа година.
не сумставил Македонија пишал сум ,,во СРБИЈА''Како ја стави Македонија во приказнава не ми е јасно.
Има турци и цигани.Фемчо, како тоа бре има Блгарски етникуми по друзите даржави, а при вас нема друзи малцинства, ништо друго освен Блгари?
Во ред, тоа „вас“ ме збуни. Колку што знам, Лет3 живее во Македонија.не сумставилМакедонија пишал сум ,,воСРБИЈА''
површно чита, избрзува со заклучоци и ете ти катастрофаВо ред, тоа „вас“ ме збуни. Колку што знам, Лет3 живее во Македонија.
А така, нема друго, Романци, Македонци, Срби, Грци, тоа јок, ама има турци и цигани, само турци и циганиИма турци и цигани.
Босилеград има околу 80 % Бугари(2к жители )Во Босилеград и Пирот има значително мнозинство на бугарско население.
Заборавив виетнамците.А така, нема друго, Романци, Македонци, Срби, Грци, тоа јок, ама има турци и цигани, само турци и цигани
А така, сеа оти си призна оти си заборавил, пола ти е простено.Заборавив виетнамците.