Ај да кажам и ја збор два од ситуацијава зошто гледам почнаа ептен да се шират глупости од луѓе што појма немаат...
Не пишував ништо до сега а ги читав речиси сите постови што ги постиравте...
Нејкам да спомнувам имиња подоле зошто уште сум под шок
Прво една работа да расчистиме околу начинот на кој им е пукано каде колку се "масакрирани"...
Имаше мн невистини и многу малце вистини што ги кажавте...
Скоро на сите им е пукано по 3 пати и едниот од куршумот е во главата само на различни места а другите се во пределот на кичмата и нога/рака.
Во пределот на главата на едниот му е пукано во слепочница,на другиот во уво.....
Само едниот он нив(нејкам да го именувам и не ме прашувајте кој е)беше со видливи рани на лицето.Мислам дека и носот му беше скршен и други модрици беа видливи на неговото личе.
Друга работа сите биле врзани за РАЦЕ и биле построени...
Точно е и тоа дека едниот на кој му е пукано во уво и се јавил на сестраму и само испуштал душа преку телефон а сиротата на смеа му рекла заебавај ме ти ќе видиш што ке ти напраи тато што касниш дома,и одма му спуштила...
Едно е мн јасно дека се нашле на погрешно место во погрешно време...
Гарантирано не било ова наменето за нив туку тоа им била среќата...
Убиството исто така се има случено после 18часот зошто едниот се јавил кај мајкаму да ја буди за на работа....
Значи ви паѓаат во теза сите муабети дека биле убиени уште кога стигнале...
И друр се обидувам да кажам нешто рацеве и душава ми се тресат...
Остајте нека покаже истрагата што било и како било да не шириме невистини и да тресеме глупости зошто 1000% сум сигурен дека ова ќе се реши и тоа во мошне брзо време
ПОЧИВАЈТЕ ВО МИР!!!!!