и после кајагана бил слободен медиумЦццц...Не ми се верува,зошто бе алооо.Па и членот е избришан,абе во Северна Кореја ли живееме,мме
на фб се рашири како оган а и редно е да ја знае вистината Македонскиот народ утре ова што им се случи на младината од Радишани може да ни се случи на секој од нас !!!Веројатно FB си го направил своето ... со оглед на мешаниот состав на модератори тука, не ме чуди ...
Не знам зашто колективно се крие вистината ...
Извини, ти слики да не сакаш од масакарот? ц ц ц цУбаво му направиле на членот. Кога не се мисли пред да се пише, а се нема докази.
Јас сакам да не зборуваш за „искрени и вистинити информации“ кога немаш докази. Му го избришале, му го избришале. И тоа видео каде што тројца ве напалија дека се работи за Албанци е избришано. И сеа шо? Слики сигурно има, кај истражен судија. Па ти знаеш ли дека полицијата може да се јави во Кајгана и да ги принуди да го најдат тој член?! И после како кукавица тој Димитар ќе бега, пошто нема докази за неговите „сигурни и проверени информации“... Од тастатура-револуционери преку глава!!!Не ми се верува, единственото место каде што се надевав на искрени и вистинити информации ...
Извини, ти слики да не сакаш од масакарот? ц ц ц ц
Јас сакам да не зборуваш за „искрени и вистинити информации“ кога немаш докази. Му го избришале, му го избришале. И тоа видео каде што тројца ве напалија дека се работи за Албанци е избришано. И сеа шо? Слики сигурно има, кај истражен судија. Па ти знаеш ли дека полицијата може да се јави во Кајгана и да ги принуди да го најдат тој член?! И после како кукавица тој Димитар ќе бега, пошто нема докази за неговите „сигурни и проверени информации“... Од тастатура-револуционери преку глава!!!
Не дека ми се премногу мили администрацијава, ама во случајот се во право од причина што членот димитар најверојатно кажал ноторна лага која е масовно раширена и за референца е земен форумот кајгана и со тоа и порталот.Очигледно дека и овие кои го водат форумов се класични пичкетини чим бришат постови на кои им е местото тука. Постови кои ни дозволуваат да дознаеме све што оваа вагина држава не ни дозволува. Постови кои ни ги отвараат очите какви пичкици всушност не водат нас кон бездната, а веќе стоиме на работ на истата! Доколку се они задолжени за тоа што веќе тој пост не постои исто како и членот кој го напишал истиот, а не некој си инсајдер хакерски служби (немој да ме јебеш) тогаш неам шо друго да кажам освен дека сте и вие исти гомна ко тие што седат у фотељине на Илинденска бб. Сите од прв до последен!
Кога некој може да го направи ова злодело, може и да јаде човечко месо и пие човечка крв, така да веројатноста дека се масакрирани е голема.Сериозно ти мислиш дека децава се малтретирани како што пишал извесниот димитар на форумот?