- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 26.738
Значи и убиство немаше завчера? Или го виде тоа?знам дека порано имаше, ама немам одамна видено. Додека не видам, значи нема. Прво да видам со свои очи, па ќе викам дека има.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи и убиство немаше завчера? Или го виде тоа?знам дека порано имаше, ама немам одамна видено. Додека не видам, значи нема. Прво да видам со свои очи, па ќе викам дека има.
Да, не беше кој знае колку страшен Детонатор во Истокот: запленети 1.000 машини за крадење пари од народот, разрешени 13 командири на полициски станици, кривични пријави за злоупотреба на службени должности на бивши командири, кривични за убиство, поставувње бомби под автомобили, рекет, изнуди, уапсени други најголеми локални мафијаши и шверцери... што е тоа за еден Исток?Ова ми е најглупа теза од сите што ги имам слушнато!!! Ниту Детонатор беше нешто кој знае колку страшно, ниту па вака некој ќе ја прекине...
Заборавате една работа, колку и да е професионално извршено убиството, теренот е околу езеро, што значи дека е влажен, мора да има отисоци некакви, од чевли, траги од гуми од било што... дека нема ништо не е можно.
Изјавите на Јанкуловска на тв ми делуваат како да нема појма како да се справи со ситуацијата и дека немаат појма кој можеби го направил убиството, со оглед на тоа дека собираат по 50 луѓе на испитување.
Да, не беше кој знае колку страшен Детонатор во Истокот: запленети 1.000 машини за крадење пари од народот, разрешени 13 командири на полициски станици, кривични пријави за злоупотреба на службени должности на бивши командири, кривични за убиство, поставувње бомби под автомобили, рекет, изнуди, уапсени други најголеми локални мафијаши и шверцери... што е тоа за еден Исток?
И таман да се удри на Скопје, Тетово, Гостивар, Кичево, Дебар... (кај што ќе се открие/ше и погони за производство на оружје за Црвено-црната алијанса, шверцери на дрога, оружје, трговија со луѓе...), се случува целосна дефокусација. Ептен глупа теза.
колку годинки имаш ти?Значи и убиство немаше завчера? Или го виде тоа?
Да, не беше кој знае колку страшен Детонатор во Истокот: запленети 1.000 машини за крадење пари од народот, разрешени 13 командири на полициски станици, кривични пријави за злоупотреба на службени должности на бивши командири, кривични за убиство, поставувње бомби под автомобили, рекет, изнуди, уапсени други најголеми локални мафијаши и шверцери... што е тоа за еден Исток?
И таман да се удри на Скопје, Тетово, Гостивар, Кичево, Дебар... (кај што ќе се открие/ше и погони за производство на оружје за Црвено-црната алијанса, шверцери на дрога, оружје, трговија со луѓе...), се случува целосна дефокусација. Ептен глупа теза.
Ти ме драпаш за јајца сега моментално,кој седи у скопје и се јача со другарчињата?Не ми посакувај најдобро,секако Македонецот на Македонецот му е Македонец..Браво супер дискутант си. Место да даваш некои аргументи се ослонуваш на мојата личност а не ме ни знаеш ниту познаваш.Седи понатаму у Скопје и јачај се со другарчињата колку сте силни и јаки зошто само тоа го можете. Поздрав, и би те излажал кога би ти посакал се` најдобро.
![]()
Добро еве да речеме дека е така.. ова ќе помине ке има истрага некое време потоа најверојатно никој нема да го обвинат, ќе се засени сето ова (веќе го засенија). И пак ке продолжи детонатор? Пак ли ке има дефокусирање?
За разлика од тебе, јас нема да објавам, ниту објавив, шпекулација. Одговорноста кон јавноста не ми дозволува. Си прашувам за мене, за да ми бидат појасни околностите. Ако дозволиш да прашам, мисламКако не ти е срам бе?
Директно бараш информации од тие кои пред два поста ги плуаш дека биле националисти.
Тие информации што ќе ги добиеш од нив, господ знае како ќе ги искористиш.
Новинарската професија е прилично промискутетна (да бидам благ).
Заборавате една работа, колку и да е професионално извршено убиството, теренот е околу езеро, што значи дека е влажен, мора да има отисоци некакви, од чевли, траги од гуми од било што... дека нема ништо не е можно.
Изјавите на Јанкуловска на тв ми делуваат како да нема појма како да се справи со ситуацијата и дека немаат појма кој можеби го направил убиството, со оглед на тоа дека собираат по 50 луѓе на испитување.