Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.014
Поени од реакции
3.759
А што сакаш да кажеш дека не работат? :facepalm: И што ќе постигнеш уствари?

Проблемот навистина не ти е мал!
--- надополнето: 14 април 2012 во 21:06 ---

Чија е одговорноста?
Не работеле! А тоа што не работеле ми дава за право да претпоставам дека неможе одеднаш да станат способни и да ја потераат работата. И да, не ми е мал, голем ми е!
 

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Уф,ниско ниско..Не знам што да ти кажам...
Браво супер дискутант си. Место да даваш некои аргументи се ослонуваш на мојата личност а не ме ни знаеш ниту познаваш. (y) Седи понатаму у Скопје и јачај се со другарчињата колку сте силни и јаки зошто само тоа го можете. Поздрав, и би те излажал кога би ти посакал се` најдобро. :LOL:
 
Член од
22 февруари 2012
Мислења
134
Поени од реакции
130
Пичи музика на МТВ како ништо да не се десило во Македонија,молк во македонскиот медумски етер,никој од Власта не најде време да излезе пред камерите ако ништо друго барем да дадеше соочуство на фамилиите на загинатите.За еден Тоше по цел ден се информираше,цел ден вонредни Вести,се прогласија 3 дена жалост.Зарем овие пет животи не се важни? Зарем животот на некој е поважен од другите????..Срамно
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.475
Поени од реакции
81.923
Има ли некој на форумов, што ги познаваше децата? Имам питањце...
Како не ти е срам бе?
Директно бараш информации од тие кои пред два поста ги плуаш дека биле националисти.
Тие информации што ќе ги добиеш од нив, господ знае како ќе ги искористиш.
Новинарската професија е прилично промискутетна (да бидам благ).

Значи вчера бев на лице место да известувам. Ако почнам да кажувам што све не се изнаслушав, ќе паднете у несвест. Секој жител таму у Радишани си има сопствена приказна и теорија. Никој ништо не знае. Сите под око се гледаат. Или се пикаат дома на сигурно, или се собираат надвор во чопори. Никој не оди сам. Немаат доверба еден во друг. Бесот им е контрапродуктивно насочен. Не оправдувам и не разбирам! И не поддржувам! Тие шо ги убиле, треба да одговараат, ама во состојба кога нема ни осомничен, тогаш они си бараат кој било, само да искочи некој крив. Абе боксерска вреќа да им ставиш на сред улица и да речеш: „Вреќава ги уби“ - ќе почнат да ја тепаат вреќата. Седум теории чув.
Нема логична брату. Седам до едни деца Македонци. И гледаат од далеку доаѓа едно друго дете и викаат меѓу себе „Уф еве го шиптарот“. Им се приближува Албанецот, им пружа рака им изразува сочувство, овие НЕ ПРУЖААТ РАКА. Ми се призгади од едно мочано видео што се направи! Пу!
 

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
zalosno neka znaat semejstvata deka site nie vistinskite makedonci ,a ne kvazi politicari profiteri i lopovi.deka site nie koi imame custvo za nacijata za drzavata vo ovie migovi zaedno zalime so semejstvata na mladite momcinja ,isto sakam da kazam deka sekoj odnas kako edinka ,sekoe semejstvo i site instituci se vinovni za ova ubistvo ,jas poveke ne znam sto da kazam zgrozen sum revoltiram ednostavno mi vrie krvta i spremen sum da odgovoram na koj bil predizvik veke nema za sto da se razmisluva sto ke me ubivaat vaka kukavicki barem ako nekoj saka da go stori toa neka go stori gledajki me vo oci i kako sto jas ke se plasam od nego i toj isto tolku neka se plasi od mene
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.475
Поени од реакции
81.923
Исто така, малку се обрнува внимание на пораката со терминот. Егзекуциите се случија на најголемиот христијански празник.
 
Член од
22 февруари 2012
Мислења
134
Поени од реакции
130
два дена сум во немир,неможам да поверувм,и понатака се чути се премолчува,каде е васта да излезе да даде објаснување,да ни каже дали има контрола на целата тетиторија на Р. Македонија.....незнам што понатака,ова мора да се реши....оооооо Мајко моја Македнијо,до кога крвави солзи ќе рониш:((
 
Член од
13 април 2012
Мислења
88
Поени од реакции
94
Нема проблем бе ПЕЕР..Сте се заџиткале сите по скопјаните,ко најголеми крвници да ви се..Дали е тоа заради што Скопје е главен град па мора да има 2 автобуси повеќе?Со твојата реченица,цитирам..:ЈАС НЕ СУМ ТИ СКОПЈАНЕЦ ПА ДА МИ СЕ ОБРАЌАШ СО ТАКВИ ПЕДЕРСКИ ИЗРАЗИ!Мислам ПЕЕР стварно ептен ме извреѓа со ова..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom