Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Доста е од претпоставки и шпекулации. Јас додека не слушнам дека е фатен човекот или луѓето што го направиле ова, не мислам никого да обвинам. Зашто да грешам душа и да речам дека е албанец виновникот?
Тие луѓе што го направиле ова знаеле дека тие деца ќе бидат таму, а како и зошто тоа ќе остаам полицијата да открие. Стварно треба да престанете со глупиве муабети тука!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
еееее македонијо ееее мизеријо.. и од кина и јапонија ке изразат сочуство нашиов премиер и останатите јавни фаци изгледа не се сеуште информирани за настанов.... се повеќе ми се гади од државава...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
По повод големиот христијански празник Воскресение Христово Велигден, претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски вечерва ќе присуствува на свечената полноќна Велигденска литургија во Соборниот храм Свети Кирил и Методиј во Тетово
цццц а не може денеска да иде на погребот на децата да им изрази сочуство на фамилиите. :facepalm:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Незнам за вас но јас веќе не се плашам од ништо. Имам некое внатрешно чувство кое ми вели дека од мене треба да се плашат. Значи доста се плашевме ние, дојде времето од бесот на Македонскиот народ да се плашат сите оние кој не унаказија и психички, физички и економски.
Доста беше со плашење, редно време е некој друг да бега од нашиот гнев. Горе главите момчињата починаа во страв, ние сме живи, нека се плашат сега оние кој ги натопија рацете со крв од невини деца. Крвта да им ја ебам ѕверска!
!!!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не сакаш граѓанска војна а сакаш да подгреваш етнички тензии и да ја отежниш работата на структурите кои се грижат да опстане државата (на кои и така им е ептен тешко да си ја работат работата)

Дечко ти имаш проблем сам со себе, среди се малку! Ако сакаш политички партии да мешаш, само ќе ти кажам си го згрешил форумот!
Јас не видов никаде да меша политички партии. Дечкото многу добро го искажа својот гнев за превземањето на одговорност. Ти нешто да не си згрешил?
Со музикава и чочециве не се подгрева атмосферата? Дебатите ги спомена во контекс на претходните активности фрлање лопати за ве це во смисла од јутра до сутра на тв и дедење говна на пиунчињава, а сега како пички се кријат. Не дека сега бара дебати. Одговорност мора да постои и за добро и за лошо.
Малку превод на постот на Лазар.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.855
Поени од реакции
8.399
Каде виде ти политички партии во мојот коментар? Ај да ќутиме пријателе! Структурите си ја работат работата, видовме од приложеното деновиве, се е безбедно. Додека ние ќутиме ај ти оди прошетај се вечерва некаде во природа. Ти фуфка? Не се плаши структурите си ја работат работата! Јас проблем со сам себе а ти со целиот свет!
А што сакаш да кажеш дека не работат? :facepalm: И што ќе постигнеш уствари?

Проблемот навистина не ти е мал!
--- надополнето: 14 април 2012 во 21:06 ---
Јас не видов никаде да меша политички партии. Дечкото многу добро го искажа својот гнев за превземањето на одговорност. Ти нешто да не си згрешил?
Со музикава и чочециве не се подгрева атмосферата? Дебатите ги спомена во контекс на претходните активности фрлање лопати за ве це во смисла од јутра до сутра на тв и дедење говна на пиунчињава, а сега како пички се кријат. Не дека сега бара дебати. Одговорност мора да постои и за добро и за лошо.
Малку превод на постот на Лазар.
Чија е одговорноста?

Член од
13 април 2012
Мислења
88
Поени од реакции
94
Пеер ја не сум Скопјанец да ми се обраќаш со такви педерски изрази. Ако мислиш дека си доволно заебан порасни твое дете у Тетово за да видиш како тоа би се соочило. А тоа дали некој пукал како некоја сајла или не, не ти е никаков контра аргумент за тоа ја што го наведов во претходните коментари.
Уф,ниско ниско..Не знам што да ти кажам...

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Abe ima li zakazano nekakvi protesti .... ovde na forum samo gnevot nie si go krevame , ako do sreda ne se pronajdat ubijcite ili barem da imaat nesto po konkretno mislam deka vreme e da se kreneme i da ja razbuvkame malku ovaa drzava i prigusen narod , da bese ova vo Germanija ili vo Francija ili vo Srbija nesakm ni da pomislam kakvi ke bea posledicite po policijata iostanatata bagra !
--- надополнето: 14 април 2012 во 21:08 ---
нема кучиња, а и да имаше и тие ќе беа продадени.
Ima kucinja ne se sekiraj ne lupaj gluposti i ti do tolku .

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
Народов нема каде да се жали,нема од каде да прибере информации затоа за 24h темава има 3000 мислења затоа Зоран си става такви информации и 90% му веруваат пред да се провери таа информација.

Kajgana Shop

На врв Bottom