Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Тоа е само наша вина како држава. Јас не би ги обвинил нив. Сите си ги гледаат сопствените интреси.Да, некои луге си играт на пинг понг во 10 коридор.
Тоа јасно е, оваа држава се темели на криминал и безредие. Само тие што веруваат во нешто подобро ми се многу чудни, се надевам после ова ќе се свестат конечно.И да се пронајдат броевите на сите лица што биле присутни во тој период во регионот каде се извршени убиствата, тешко дека ќе може да се пронајдат од проста причина што таквите мобилни (и броеви) сигурно не се купени со лични карти и вистински податоци.
Некој поназад спомна да се прегледаат камерите и списоците со луѓе кои ја преминале границата во тој период, да бидеме реални, ако некој е со намера да направи таков злостор, сигурно нема легално да ја премине границата во обид да се сокрие.
Не - не го бива за тоа
Очекувам, да се запни малце околу најгрозоморното убиство во историјата на Македонија, да ги посети семејствата на загинатите, да им вети дека ќе бидат најдени сторителите, ако е човек, би пошол и на погреби на децата, да ги стегни сите органи за безбедност кои ги има во раце, знаејќи дека ова не смее во никој случај да се прикрие, да даде една ебена изјава на телевизија - едноставно - Им треба премиерот кој цело време збора како е на страна на граѓани, како е секаде со нив - едноставно им е потребен на земјава....под него се сите структури останати - тој е главниот овде, каде е? Гордана појма нема што збора веќе, од кафето ли е или незнам што е ама 2 дена поминаа, едниственото што го најдоја е дека се пукало од 3 вида на оружје, тоа би го утврдиле и во првиот час, имало чаури и одма би се знаело колку вида на оружје се во прашање - 2 дена поминаа, нема ништо....
Кој прејудицира??Чоек, телата само што се извадени од фрижидер и 2 дена се сечени на судска медицина. Не прејудицирајте!
Вмешај партии уште еднаш и ти ќе леташ од темава. Како не ти е срам да постираш вакви работи?Јас незнам зошто Б.Ц не го викнат на разговор оти повеќе од очигледно е дека тој стои зад сето ова,тој ги има нарачано овие убиства,а сето тоа со цел да ја руши актуелната власт,оти на последните избори на митингот во Скопје имаше изјавено ќе го цитирам:"Луѓе верувајте јас ако треба со нокти ќе гребам,само за да дојдам до победа" значи тој е спремен на СЕ буквално само за повторно да дојде на власт,човекот е болен за власт!
Неможам да ве сфатам како тоа објавувате вест од МВР и тоа дека има и посебен број за случајот.... за после да опалите дека никого од "власта" не го боли ку*от за тоа што им се случило на момчињата - што навистина се случило.еве се јави некој од властите !
Ја најде земјата кој би ни помогналаЕдна од најголемите амбасади на САД е недалеку од местото на настанот. Занемарливо оддалечена по воздушна линија. Настанот се случува под ведро небо. Америте немаат сателитски снимки?
Можда, можда, не се знае.192 страни на форумов бидете внимателни Гордана не гледа..
..
На кој не му е јасен овој пост нека помине навечер околу МРТВ и ќе види курви и полицајци и некој други работи ќе му стане појасно..Тоа јасно е, оваа држава се темели на криминал и безредие. Само тие што веруваат во нешто подобро ми се многу чудни, се надевам после ова ќе се свестат конечно.