Nekako kako samo nas na forumov da ne zasega slucajov se osekjam....Жељко рока на Канал 5 битно... Страшно! Срам за државава, барем ден на жалост да прогласеа.
Нека почиваат во мир. Сочувство до најблиските.
Добро ако гледаме така и дома, пред влез во зграда може да наместат бомба и да експлодира. Инаку како што реков и вчера се гледа дека биле повеќе и добро организирале, дека ќе ги најдат верувам.. незнам зошто но оптимист сум тоа што има пиуни и неспособни луѓе на врвот не значи дека и внатре се сите неспособни - верувајте има многу професионалци и искусни луѓе кои ќе ја завршат работата како што треба. Инаку незнам дали Македонија располага со беспилотни летала но ако располага не е лошо да ги пуштаат почесто да следат движења на групи низ критичните региони.. ама што ќе пуштат кога и во Министерството за одбрана ни наличија сега Албанец за кого огромни се шансите и да работи/биде во корист баш на таквите.Со снајпер може некој да направи као што пукаа во америка по бензиски ако се сеќавате. кој гарантира?
Они решиле ние да славиме и пееме. Дури и во најава има концерти на тв за утре!Не дај Боже да ја поместат програмата и да не ги дадат турските серии и концертите кои им се планирани. Мислам навистина, побитно е тоа отколку да се покаже почит, НЕЛИ!!!
Исто и јас и ужасно сум револтирана, стварно... ја незнам кај им е свеста на луѓево... на телевизија танци и ора, на фејсбук како никому ништо да не се десило, не знам, ми иде да се самоубијам, со каков народ живеам јас?Nekako kako samo nas na forumov da ne zasega slucajov se osekjam....
Доказ?Повеќе лица - организирана група - терористи - љочки
Za zal so necustvitelni i licemerni lugje za koi nesrekja e samo ona sto ke go doziveat na svoja koza...Исто и јас и ужасно сум револтирана, стварно... ја незнам кај им е свеста на луѓево... на телевизија танци и ора, на фејсбук како никому ништо да не се десило, не знам, ми иде да се самоубијам, со каков народ живеам јас?