Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Жељко рока на Канал 5 битно... :facepalm: Страшно! Срам за државава, барем ден на жалост да прогласеа.

Нека почиваат во мир. Сочувство до најблиските.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не дај Боже да ја поместат програмата и да не ги дадат турските серии и концертите кои им се планирани. Мислам навистина, побитно е тоа отколку да се покаже почит, НЕЛИ!!!:mad:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
- Џорлев да се прогласи за народен херој на Македонија
сабајле чекајќи вести не разбуди со песни и ора на сител

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.479
Жељко рока на Канал 5 битно... :facepalm: Страшно! Срам за државава, барем ден на жалост да прогласеа.

Нека почиваат во мир. Сочувство до најблиските.
Nekako kako samo nas na forumov da ne zasega slucajov se osekjam....

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
ДО КОГА БЕ???!!!ДО КОГА БЕ МАКЕДОНЧЕ ЧОРБА!?!? ДВА ДЕНА ОКО НЕМАМ ЗАТВОРЕНО, ПЛАЧАМ КАКО ДЕТЕ, ИМАМ СИН НА НИВНИ ГОДИНИ, САМО ЗА ПО ФОРУМИ И ПО ТЕЛЕФОНИ СМЕ ЈАКИ,ААААААХХХХХХХХХХХХ ТА ОВАА, ТА МИНАТАТА ВЛАДА, СИТЕ СЕ ЗА СТРЕЛАЊЕ НА ПЛОШТАД ТРЕБА ДА ГИ ОБЕСИМЕ НИЕ!!!!!!!!
НЕКА ВИ Е ЛЕСНА ЦРНАТА МАКЕДОНСКА ЗЕМЈА МОМЦИ!!!

М

Мартин`

Гостин
Со снајпер може некој да направи као што пукаа во америка по бензиски ако се сеќавате. кој гарантира?
Добро ако гледаме така и дома, пред влез во зграда може да наместат бомба и да експлодира. Инаку како што реков и вчера се гледа дека биле повеќе и добро организирале, дека ќе ги најдат верувам.. незнам зошто но оптимист сум тоа што има пиуни и неспособни луѓе на врвот не значи дека и внатре се сите неспособни - верувајте има многу професионалци и искусни луѓе кои ќе ја завршат работата како што треба. Инаку незнам дали Македонија располага со беспилотни летала но ако располага не е лошо да ги пуштаат почесто да следат движења на групи низ критичните региони.. ама што ќе пуштат кога и во Министерството за одбрана ни наличија сега Албанец за кого огромни се шансите и да работи/биде во корист баш на таквите.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не дај Боже да ја поместат програмата и да не ги дадат турските серии и концертите кои им се планирани. Мислам навистина, побитно е тоа отколку да се покаже почит, НЕЛИ!!!:mad:
Они решиле ние да славиме и пееме. Дури и во најава има концерти на тв за утре!
Проклети да се сите на ден на најголема тага не тераат да пееме. Под итно три дневна жалост да се прогласи секаде!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Nekako kako samo nas na forumov da ne zasega slucajov se osekjam....
Исто и јас и ужасно сум револтирана, стварно... ја незнам кај им е свеста на луѓево... на телевизија танци и ора, на фејсбук како никому ништо да не се десило, не знам, ми иде да се самоубијам, со каков народ живеам јас? :facepalm:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Повеќе лица - организирана група - терористи - љочки
Доказ? :icon_lol::pos:

П.С. Сабота, 14.04 2012...денот кога целосно се откажав од оваа држава, полошо неможе! СРАМ ДА ВИ Е ИДИОТИ!

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Значи каков ментален народ сме неможам да си се изначудам ејјј......ептен си ја сакам Македонија али не сме ние за држава ...ние треба циганската чергарската судбина да ја имаме ...по цел свет да се раштракаме и така од ден за ден да си живееме.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Никој нема право да одземе туѓ живот, без разлика какви причини и да се претпоставува дека имало за тоа. Жално е тоа што се случи, а уште пожално е што на ден како овој денес како што кажувате сите погоре, се даваат концерти како да нема ништо друго посоодветно да ја пополни програмата.
Така се гледа каква свест имаат развиено новинарите кај нас - или поубаво речено, немаат свест.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.479
Исто и јас и ужасно сум револтирана, стварно... ја незнам кај им е свеста на луѓево... на телевизија танци и ора, на фејсбук како никому ништо да не се десило, не знам, ми иде да се самоубијам, со каков народ живеам јас? :facepalm:
Za zal so necustvitelni i licemerni lugje za koi nesrekja e samo ona sto ke go doziveat na svoja koza...

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Никој нема право да одземе туѓ живот, без разлика какви причини и да се претпоставува дека имало за тоа. Жално е тоа што се случи, а уште пожално е што на ден како овој денес како што кажувате сите погоре, се даваат концерти како да нема ништо друго посоодветно да ја пополни програмата.
Така се гледа каква свест имаат развиено новинарите кај нас - или поубаво речено, немаат свест.

Kajgana Shop

На врв Bottom