Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Изјава Гола вода, не кријат ништо не ич не кријат.
Срамота,Треба да не истепат пола Македонија можеби тогаш ќе се свестиме .
Можеби биле кинези а сега се на пат за дома. да да тие се.

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Они имале информации :tapp:оххх леле овие врска немаат сами со себе а не па со откриванње на сторителите

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Изјава Гола вода, не кријат ништо не ич не кријат.
Срамота,Треба да не истепат пола Македонија можеби тогаш ќе се свестиме .
Можеби биле кинези а сега се на пат за дома. да да тие се.
Кријат ама кријат дека немаат никакви информации и дека нема шанси да го решат случајов

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Или не знаат ништо како што покажуваа оваа, или знаат ама ен кажуваат...незнам...ова не е никаква информација......

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
A zosto da ja isfrlime i moznosta deka ova e i eden vrst odmazda za ubienite albanci vo gevgelija? Na primer za eden albanec da platat 2jca nasi....I deka na nacinot na koj bile naredeni ne dokazuva deka bilo profesionalno ubistvo, sigurno bile povekje i se izivljavale nad niv, neznam moze mnogu filmovi gledale... a za toa deka postariot covek bil ubien vo beganje t.e vo trcanje...Od kade e taa informacija? Na site vesti imase izjava od negov bratuced i covekoj jasno si kaza deka mu zvonel na mob i posto ovoj ne se javil zaminal da go bara na ezero i ja videl kolata negova i ovoj kako demek bil istegnat (kako sto kaza toj ) od vozackoto sediste...Ajde i da ne e kako sto kazuvam za odmazdata ama za toa kako bile naredeni nemora da se mesaat mafii ili profesionalni ubijci....Nekogas moze da e i samo bujna fantazija.... Ne se znae.... A i znaci tolku mala i bedna drzavicka imame, a sekoj den imame tolkavi misterii,,,, se nadevam deka za brzo ke bidat fateni ubijcite :(
Гевгелија ???:eek: грешка си голема.....и ете којј стана добар одеднаш....

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
Типичен straw man аргумент,си вадиш од контекст тоа што те интересира без да сфатиш што всушност пишувам.

Целата поента на постот беше дека и Србите правеле масакри и Албанците и Грците и Русите и Турците и Американците...и многу ме нервира кога ќе се најде некој паметен па ќе генерализира и ќе осудува кога и неговите го правеле истото.

Ние ја испуштивме топката во 2001...и сеуште бараме фаул 11 години подоцна.
КОГА МОИТЕ ГО НАПРАВИЈА ТОА, ОСВЕЖИ МИ ГО СЕЌАВАЊЕТО!?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
А зашо не дават на тв? ај на интернет ќе чекаме, а и тука шо кажа колегата погоре изнагледаме се глупости... испаѓа дека еден нормален нема у државата, не позиција не опозиција, исти ***** се сите до еден значи! како не се засрамат ѓубриња
Тешко на тие што си заминаа, како и на нивните најблиски(семејството), народов како што гледам баш ку*от го заболе, вечер прво во црква, после по кафани и диска, јадење и пијанчење до бесвест, утре на пикник некаде, пак јадење и пијанчење... е*ави тоа верниците лажни :facepalm:
Секој за својот г’з и мев си гледа, некои тука на темава дури и зборат за реваншизам и воен судир, луѓе дајте не се будалете, кој ќе се бори ако утре пукне, ви гарантирам дека минимум 50% од Македонците за 24ч ќе ја здуваат по бели свет, а другата половина што ќе остане, минимум половина од нив ќе се скријат во глувчји дупки, навистина сме феномен од народ !
Во принцип сум човек антинационалист, демократ сум и сум за соживот, но оваа случка навистина ме нанервира, пред се станува збор за млади деца, неколку години помали од мене, ако не друго барем да се прогласеше тро-дневна жалост во државава !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Башка супер идеја видов на страните поназад, зошто не испратиле нуркачи во езерото? Немаше досега такви информации, па да му се сневиди, не шкоди да се обидеш, не се знае никогаш. Сешто.

Да се работеше за нивно дете се кладам дека недела дена граничните премини ќе беа под катанец додека не се расветли случајот.

Kajgana Shop

На врв Bottom