А зашо не дават на тв? ај на интернет ќе чекаме, а и тука шо кажа колегата погоре изнагледаме се глупости... испаѓа дека еден нормален нема у државата, не позиција не опозиција, исти ***** се сите до еден значи! како не се засрамат ѓубриња
Тешко на тие што си заминаа, како и на нивните најблиски(семејството), народов како што гледам баш ку*от го заболе, вечер прво во црква, после по кафани и диска, јадење и пијанчење до бесвест, утре на пикник некаде, пак јадење и пијанчење... е*ави тоа верниците лажни
Секој за својот г’з и мев си гледа, некои тука на темава дури и зборат за реваншизам и воен судир, луѓе дајте не се будалете, кој ќе се бори ако утре пукне, ви гарантирам дека минимум 50% од Македонците за 24ч ќе ја здуваат по бели свет, а другата половина што ќе остане, минимум половина од нив ќе се скријат во глувчји дупки, навистина сме феномен од народ !
Во принцип сум човек антинационалист, демократ сум и сум за соживот, но оваа случка навистина ме нанервира, пред се станува збор за млади деца, неколку години помали од мене, ако не друго барем да се прогласеше тро-дневна жалост во државава !