Кој систем господине ??? Кој
Како може по убиството на двајцата Албанци тие да се соберат на протест и пред себе да кршат и тепаат се во тетове, да извикуваат УЧК УЧК, Смрт Каури, и да носат учк маици, како може по 100000 тепачки низ автобуси во Скопје, да фатат двајца Албанци и да ги пуштат по една недела, како може на протест да идат граѓани на Косово и да извикуваат против Македонија, палење на 100 знамиња овде, во Косово и во Албанија, тепачки насекаде во рок од 1 месец...
12.04.2012
Убиство на 5 мина Македонци, се зборува дека се убиени од Албанци со кои претходно се расправале, Македонци одат на протест ги апси наша Полиција, Медиумите не известуваат навремено освен рака на срце 24вести алал нека им е, прее одам да се стрижам и на радио таму КАНАЛ 77 радио и кажува вести, криза Грција, Русија прави нов космодром и НАЈВАЖНАТА вест државата незнам кој забранува да се омаловажува делото на пророкот Мухамед, за децава ништо....По Фејсбук Албанци јавно се исмеваат со убиените кажувајќи колку било добро тоа, каде е сега ИНТЕРНЕТ АРМИЈАТА на МВР да им врачи пријави нив како што им правеше на Македонците со тоа со Јаким.....За кој ситем ми зборуваш за СЕЛЕКТИВНИОТ....Како млад граѓанин на земјава сакам да се расчистат многу работи овде оти е никаква државата а и системот, ако не да даде господ да заминам негде надвор оти секој млад ко мене го посакува ова, овде тие што не нападнаа во 2001 ни се газди сега...ЈАС НЕ ВЕРУВАМ во системов- ми го дкажал ова многу пати.....ти како сакаш.....