Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Флази некој фан на Барселона фоф продавница за спортски реквизити и пита:
- Имате ле дрес од Барселона?
- Имаме, од кој искате од играчите или од судиите?

На шо јазик зборуваш ти бе чоек ? фоф моф :S

Мислам дека со Хихон Роналдо треба да одмори. Ризик е ако се пушти.. можи да добија жолт и слично, нека одмори еден натпревар, можиме и без него против овие.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

алаааааааа, чоп чоп чооооп... :pos:

плус реакцијата на Рој Хоџсон, незнаев дека овој коментатор сега станал... :cautious:

лол, не било Hodgson, туку Hudson, не бил тој, грешка... :pos:

"Are you kidding me? Astonishing! This is not just a dream, it's a wet dream of orgasmic proportions." - Ray Hudson

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Зашо само ја изглеа мислам дека Коентрао не изигра на ниво. Во прво полувреме имаше глупи грешки, второ не внимавав толку на него, али можеби поради тоа ми остаи лош впечаток. Како и да е, можеби ја не сум забележал дека е добар(активноста напред не ја оспорувам).

Mos

Дон
Член од
19 ноември 2010
Мислења
606
Поени од реакции
95
Чоста,аватаров ти е цоол :)
Шо мислите Бензема или Игуаин треба да игра против барселона?

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Зависи од наредниве 2 утакмици ама мислам дека Игуаин. Бензема вчера беше камен, а и со Валенсија она шо го промашуваше не е за промашување

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ако судиме по моменталната форма, имаат подеднакви шанси за да играат. Ако судиме со тоа кој подобро игра со нив, Бензема без размислување.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028

плус реакцијата на Рој Хоџсон, незнаев дека овој коментатор сега станал... :cautious:

"Are you kidding me? Astonishing! This is not just a dream, it's a wet dream of orgasmic proportions." - Ray Hudson
Ovoj Hudson na GolTv kometira prenos od Primera.
Ne mu e prv pat vakvi anegdoti da vadi :) Ama mora da se kaze deka i Messi koga dava gol znae da se zbrlavi.

Inaku nekoj spomna i stvarno interesno e da se potvrdi. Sto mu stana na Pepe, pa zadnje vreme nesto povekje na topka ide(nego u dziger), i nesto kako povekje pokazuva deka ja poznava fudbalskava igra? Para si e para be, koj sto saka neka kaze, Real koj znae sto psihijatar imaat najdeno da go opravi ovoj.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кога мене би ме прашал некој, Бензема без размисљуење на Ел Класико. Јес да не е у некоја форма последниве 2 утакмице, ама едноставно многу подобро се уклопуе у оваја формација на Мурињо. Игуаин ми е некако појќе за формација со уште еден класичен напаѓач, тешко ги прати Роналдо и Ди Мариа.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Пробај да најдеш подолго видео со него од вчерашната утакмица на Реал, ја ти гаантирам дека ќе с.......ш. Коментариште ипол е човекот.
Буквално кога ќе начекам негово видео за утакмица на Барса ми е како еротска масажа...:icon_mrgr: Типот има ептен харизма кога ги коментира мечевите.
Побарај ќе најдеш сигурно 10 минутно видео и ќе ми бидеш ептен благодарен. :)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
На шо јазик зборуваш ти бе чоек ? фоф моф :S

Мислам дека со Хихон Роналдо треба да одмори. Ризик е ако се пушти.. можи да добија жолт и слично, нека одмори еден натпревар, можиме и без него против овие.

бугарски...:D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Со мало задоцнување...Честито Роналдо!!!

Немојте да сте смешни после 2 слаби натпревара да го шутирате Бензема како некое ѓубре или така ви одговара?! Да му се сневиди више!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom