Хороскоп, хороскопски знаци (општо)

Што сте во хороскоп

• Вкупно гласачи
    1.375

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кај можат да ми направат натална карта и колку чини тоа чудо? :)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Кај можат да ми направат натална карта и колку чини тоа чудо? :)
Професионален астролог, а цената зависи од тоа колку му е чујно името нели. Кај нас Зоран Крстевски е еден од најпознатите и најбараните како што знам.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Професионален астролог, а цената зависи од тоа колку му е чујно името нели. Кај нас Зоран Крстевски е еден од најпознатите и најбараните како што знам.
Се распрашав искрено и за Зоран ептен лоши искуства прочитав, на мое изненадување. Ми го препорачаа Александар ( не знам како се презива) што пишува хороскоп во Вест.

В

влијателен

Гостин
Се распрашав искрено и за Зоран ептен лоши искуства прочитав, на мое изненадување. Ми го препорачаа Александар ( не знам како се презива) што пишува хороскоп во Вест.
Какви искуства очекувале од читање на хороскоп? Дека ќе им ја погоди иднината, сегашноста, минатото? Ако на некој му „погодиле“ нешто тоа било заради тоа што податоците биле многу општи или сосема рандом погодување.

F

FallenHypaspist

Гостин
Какви искуства очекувале од читање на хороскоп? Дека ќе им ја погоди иднината, сегашноста, минатото? Ако на некој му „погодиле“ нешто тоа било заради тоа што податоците биле многу општи или сосема рандом погодување.
Астролозите интерпретираат, не погаѓаат/нагаѓаат ...

Член од
15 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Верувате ли во тоа дека ако со некој не си одговарате во знаците хороскопски дека неможете да бидете заедно, колку и да се сакате?

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Верувате ли во тоа дека ако со некој не си одговарате во знаците хороскопски дека неможете да бидете заедно, колку и да се сакате?
Другар, ова предпоставувам си го прочитал негде, и валда сите нормални луѓе ќе ти кажат - НЕ. Не верувај на секакви глупости што ќе прочиташ на интернет. Ако сакаш некој (зборам за тебе дека ти го постави прашањето) нема хороскопот да те оддели од таа личност. Ако веќе дојде до тоа, тогаш е до тебе или до другиот. Позз

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
знак Вага подзнак скорпија месечина у стрелец и шо ме чека? Смрт тоа знам него до тогаш некој ако знае нека каже мислам според астрологија.

R

Rock me Amadeus

Гостин
знак Вага подзнак скорпија месечина у стрелец и шо ме чека? Смрт тоа знам него до тогаш некој ако знае нека каже мислам според астрологија.
sve zavisi kakvi aspekti pravi,vo koe pole e,dali e klientot maz ili zena...ali vo sekoj slucaj mesecina vo strelec i interesno izrazuvanje na emocii,sloboda...zavisi sonceto vo vaga kolku e izrazeno,dali zivees visi ili nizi tip na vaga. Dobro..podznakot skorpija deluva pomalku tesko,mracno,"sece" u koren,deluva promiskuitetno itn itn.

Zoran Krstevski e ok,ako nekoj moze da ti objasni,da te osvesti,toa e toj. A za Aleksandar nemam nisto posebno da kazam.
Natalnite se okoli 1500/2000 denari,dokolku odite kaj domasni,makedonskive astrolozi.
--- надополнето: 26 април 2012 во 14:37 ---
sve zavisi kakvi aspekti pravi,vo koe pole e,dali e klientot maz ili zena...ali vo sekoj slucaj mesecina vo strelec i interesno izrazuvanje na emocii,sloboda...zavisi sonceto vo vaga kolku e izrazeno,dali zivees visi ili nizi tip na vaga. Dobro..podznakot skorpija deluva pomalku tesko,mracno,"sece" u koren,deluva promiskuitetno itn itn.

Zoran Krstevski e ok,ako nekoj moze da ti objasni,da te osvesti,toa e toj. A za Aleksandar nemam nisto posebno da kazam.
Natalnite se okoli 1500/2000 denari,dokolku odite kaj domasni,makedonskive astrolozi.
--- надополнето: 26 април 2012 во 14:38 ---
Ne. Toa ne e taka so 120 % sigurnost zboram :D

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Нешто за Водолија?? машко водолија сум и ништо не си знам за својот знак! кои се негативни особини ?

R

Rock me Amadeus

Гостин
ne zavisi cenata od toa kolku e cujno imeto. cenata zavisi od toa kolku si objektiven i kolku si siguren spored svojot kvalitet i da ne e lazov neli...
vo sekoj slucaj,sve si ima cena :)
--- надополнето: 27 април 2012 во 14:58 ---
Zoran e eden od najdobrite,a prilicno e eftin....

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
ne zavisi cenata od toa kolku e cujno imeto. cenata zavisi od toa kolku si objektiven i kolku si siguren spored svojot kvalitet i da ne e lazov neli...
vo sekoj slucaj,sve si ima cena :)
--- надополнето: 27 април 2012 во 14:58 ---
Zoran e eden od najdobrite,a prilicno e eftin....
не е ефти, ефтина е една жена позади универзална шо прае натални за 300 денари

Kajgana Shop

На врв Bottom