Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе,на баба ми роднините од Финска се.
Цитро, можам да земам пушка?
Можам
Можам да шетам по улица и да пукам по се што мрда? Можам
И како ти на форумов ќе ме окарактеризираш? Како албанец кој пукаше по прилепските улици?
Се додека не се открие нешто се ќе биде само лаење напразно. Не ги бранам албанците, но нема ни да ги обвинувам

Модераторот нека не се прави паметен нека не брише коментари никого не навредувам туку само си искажувам мислење
EEeeee ti pa.Neli znaes.Kako i sekogas ;) da ne provocirame be, da bideme kulturni :) zatoa ti brisat agresivni komentari.Oti nema smisla nie ne sme takov narod, da si go zadrzeme ugledot ;) ... zatoa brisat komentari ne se cudi.

Не знам стварно... како може некој при цела свест да убие 5 лица.. страшно е ова до кај дојде свеста на луѓето не само овде туку низ целиот свет. Некад се молим Декември 2012 да биде вистинска прича и да се прекине ова лудило еднаш засекогаш. Доста е..

се згорозувам сто сум македонец и сто зивеам тука од вакви работи
не сакам да обвинувам никого сеусте нема докази дека се албанци али ако се албанци сто кур сакаат висе све имаат дрзавни работи поисе права од нас сто кур сакаат висе ако не крај на крај нека пукне и да се реси висе еднас засекогас
соцуствоза семејствата
ако е ова за да се потикне мегу етницки конфликт сите би мозеле да бидеме на нивно место
и треба убиците јавно на плостад да се судат сто виделе тие деца од зивотот 20 години имале али а засто умреле заради некој да просперира во политиката и да стекне богатство за убицит само маценје друго нисто:mad::mad::mad:

Можам
И како ти на форумов ќе ме окарактеризираш? Како албанец кој пукаше по прилепските улици?
Се додека не се открие нешто се ќе биде само лаење напразно. Не ги бранам албанците, но нема ни да ги обвинувам

Да наредиш САМ 5 души и да ги стрелаш? - Неможеш
Ова е дело на организирана група.

Можам
а кога ќе се открие ако цитро е во право што ќе правиш, ќе се согласиш со него?

PReku kur mi e od ova sto se pravi. Sramota e ova pak maslo na strancive pa za tolkav praznik li be GREVOVI ni edni ova da ni go pravite. Ama ako se vrti trkaloto se ke vi se vrati po glava

Добро бе само чекате да излезе некоја ваква новина и одма да се почне со делење памет. Прво не знаеме точно за што се работи, сите шпекулации и разни теории се само подбуцнување од нечива страна. Да објавеа дека паднал сателит во Македонија можеби и повеќе стручни коментари ќе имаше.

се згорозувам сто сум македонец и сто зивеам тука од вакви работи
не сакам да обвинувам никого сеусте нема докази дека се албанци али ако се албанци сто кур сакаат висе све имаат дрзавни работи поисе права од нас сто кур сакаат висе ако не крај на крај нека пукне и да се реси висе еднас засекогас
соцуствоза семејствата
ако е ова за да се потикне мегу етницки конфликт сите би мозеле да бидеме на нивно место
и треба убиците јавно на плостад да се судат сто виделе тие деца од зивотот 20 години имале али а засто умреле заради некој да просперира во политиката и да стекне богатство за убицит само маценје друго нисто:mad::mad::mad:

Сакаат голема албанија, како да незнаеш што сакаат..какви права какви бакрачи,ТЕРИТОРИЈА сакаат.

Добро бе само чекате да излезе некоја ваква новина и одма да почнеме да делиме памет. Прво не знаеме точно за што се работи, сите шпекулации и разни теории се само подбуцнување од нечива страна. Да објавеа дека паднал сателит во Македонија можеби и повеќе стручни коментари ќе имаше.
И за Јаким Трифуновски излегоа шпекулации па на крај се потврди, си го бранеше својот и животот на ќерка му од група дивјаци.

Абе какво бело продавање, каква мафија.... 18 годишњаци не можат да бидат никаква закана за мафија! "Мафија" во таков случај би ги претепала или слично. Во мафијата се пресметуваат со убиства на моќните, а не овие момчиња....Ова е чисто албанско масло...

мене ова повеќе ми изгледа на криминана пресметка отколку на тоа што не треба да биде, и се мислам дека на крај тоа ќе се испостави дека е.

Али ако е.... па не знам, еве уште еден Марш на Мирот да се организира, гарант ќе помогне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom