Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не ги земајте здраво за готово сите шпекулации, зашто самото име кажува што се. Фактите ќе ги дознаеме кога тогаш и затоа не напаѓајте одма со ваши предпоставки па после да излезе нешто трето.

Јас се оградувам од директен напад на некого, само ќе кажам, кој е одговорен за ова животинско понашање, треба да се убие, зашто за ова злодело сум се потресол како никогаш до сега и одговорниот мора да се најде што побрзо!

Член од
30 декември 2008
Мислења
98
Поени од реакции
142
Значи крајно сум разочаран од македонскиот систем и народ.
Дали вие сите сте ненормални или да? Кога да се деси ваква работа, отварате нови теми, се стават хипхопери и други ванаби фраери и пцујат дерат анти-албанско. Темите идат накај 40 страни за нецели 5 миноти а реалноста си тече без никакви промени, дали се пички или пичиња? Станите излезите од тоа ваше дома дигнете знаме кажете кој сме, на форум ништо не се решава само главоболки на админот кој мислам дека исто мислење делиме. Ми се одмили од форумов верувајте ми. Неможам да ве читам, ми иде да ви се исповратам на сите ваши посрани постови кој ја одликуваат јачината на тастатурата. Профит?
А за државава немам зборови, дали е до бркоњана или до другите незнам ама едно знам дека 12 часа поминати од убиство на 5 млади лица а народов да не е известен, тоа незнам кој го може.
Арно ви е, пак гласајте, пак паѓајте на административни уцени, продавајте гласови за столче. АРНО ВИ Е!!!
Каква глава, таков брич, каков народ таква влада. Уште коа се изврши убиство на бебе во утроба па шо остало за матуранти и адолесценти.
ЦРКНЕТЕ МАКЕДОНСКИ НАРОДУ ЗАЕДНО СО МЕНЕ, ПРОДАВАЈТЕ ГЛАСОВИ, УДИРАЈТЕ СИ ДИКАТАТУРА У ГРУДИ И ЌЕ ВИ БИДЕ ПОЛЕСНО!
Како ке реагираш знаејќи дека ке лежиш 3 4 години за ширење расна омраза итн итн а во тетово ке ослобудваат од затвор ради неколку закани????

T

Tetro

Гостин
Не ги земајте здраво за готово сите шпекулации, зашто самото име кажува што се. Фактите ќе ги дознаеме кога тогаш и затоа не напаѓајте одма со ваши предпоставки па после да излезе нешто трето.

Јас се оградувам од директен напад на некого, само ќе кажам, кој е одговорен за ова животинско понашање, треба да се убие, зашто за ова злодело сум се потресол како никогаш до сега и одговорниот мора да се најде што побрзо!
не така.

Вака

Јас се оградувам од директен напад на некого, само ќе кажам, кој е одговорен за ова животинско понашање, треба да одговара пред законот, зашто за ова злодело сум се потресол како никогаш до сега и одговорниот мора да се најде што побрзо!

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
nisto ne si napravil so kursum
trebe macenje i macenje se dodeka ne umrat
Кина што има прават на таквите
или групно пукање на СТАДИОН или ПЛОШТАД
или БЕСЕЊЕ на ПЛОШТАД
ама кој ќе се нафати на тоа?Се стремиме кон ебената европа
btw ова у Еу го нема се се решава за неполни 12 саати

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831

ke gi doznaeme faktite kako za atentatot na gligorov i na boris trajkovski
i ova sakaat da go zataskaat

Член од
13 април 2012
Мислења
88
Поени од реакции
94
Не бе,чекајте да не испоубијат сите,тогаш може ќе ви текне дека нешто смрди корне..
Па нормално дека е дело за иницирање меѓу етнички конфликт,само така можат животните..Нема сигурно да седнат на маса и да решаваат човечки..Се додека на куче што те гриза му враќаш со збор а не со стап,ќе те гриза додека да умреш.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
не така.

Вака
Не верувам на Правниот систем кај нас, ништо нема да се реши. Дур не среди системот, нема зашто да барам да одговараат пред законот.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мое мислење е дека треба да пукне, па што му ебем матер полошо и неможе да биде за Македонија, ебев те у администрацију како сакав, за нив законите неважат, даноци неплаќаат, тепаат, палат, уништуваат, кршат без никој ништо да им каже, па подобро војна од колку ова и на крај ке се знае на што сме или ке се смират и ке се однесуваат како луѓе и тој ебан рамковенд оговор да падне, или пак ке си земат таа зацртана нивна териториија за голема Албанија и чао пријатно, во секој случај е подобро за православниот народ од ова сега што се случува!

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
МВР излезе со првична официјална информација за убиствата кај скопското село Смиљковци.

„На 12.04 2012 година, околу 22,30 часот, од страна на рибари во близина на езерото кај с. Смиљковци - скопско, пронајдени се 5 мртви лица. На лице местото забележани се чаури од огнено оружје, траги од крв, а на телата имале видливи прострелни рани. За настанот известени се Истражен судија и Јавен обвинител, по чија наредба телата на починатите се предадени за обдукција. Според првичните сознанија четири од лицата се на возраст од околу 20 години, а едно на возраст од над 40 години. Од страна на СВР Скопје во тек се мерки за утврдување на идентитетот на лицата, мотивот и за целосно расчистување на случајот“ стои во известувањето од МВР. А друго нешто мвр да кажеше...:mad:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Го убиле брат ми за да нема сведоци – вели братот на Убиениот Борче Стефковски од Црешево

- Ние сме во жалост и тага, не знаеме што е причината, знаеме само дека е убиен. Не знам зошто. Се слушаат само чаршиски муабети дека наводно тие четворица имале нешто со убијците а брат ми е случаен – тој е рибар, на мравка не би згазнал. Го затекнале него...за да нема сведоци – вели братот на убиениот Борче Стефковски, Цветан.
Тага и неверување во селото Црешево од каде е последниот застрелан Борче Стефковски. Тој околу 18 часот вчеравечер се слушнал со својот брат по што неговото семејство не можело да воспостави контакт со него. Немаат информации зошто Борче Стефковски бил убиен, но од она што го слушнале од сведоци најверојатно тој бил застрелан за да нема сведоци на убиствата на четирите момчиња.
- Ние сме во жалост и тага, не знаеме што е причината, знаеме само дека е убиен. Не знам зошто. Се слушаат само чаршиски муабети дека наводно тие четворица имале нешто со убијците а брат ми е случаен – тој е рибар, на мравка не би згазнал. Го затекнале него...за да нема сведоци – вели братот на убиениот Борче Стефковски, Цветан. Борче Стефковски имал 45 години. Тој бил градежен работник.

----------------------------------

Велики Петок, најтажен ден во Христијанството, ден на големи страдања.. така и испадна денешниот ден. Бог нека ги прости починатите луѓе, сочуство до нивните фамилии.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
eve odmazda za toa od Gostivar cccc ke zemam puskata ke vlezam u dvojka se ke resetam sramota sto posto makedonec ne bi ubil na vakov praznik cccc samo puska u raka nisto drugo dzabe zborime

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
МАСАКАР меѓуетнички МАСАКАР
Драги Македонци и Македонки,само седете си пред компјутер и дрндајте,додека они по случаен избор не решетаат. Уствари знам дека сме овца народ и ова ќе си го прегриземе јазикот како да не било.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Македонија - земја каде што народот дееволуира со брзина на куршумот...

Kajgana Shop

На врв Bottom