Најубавите места за секс во Скопје

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
На калето. :P :pos:
A за Штипјани над црквата СВ Недела. :icon_lol: :vozbud:

ToXic_

Booyah!
Член од
19 март 2009
Мислења
275
Поени од реакции
196
у двокатен ако е у минич нека ти седне и нека скока и нека се дере
СИТЕ СМЕ ЗА СКОПЈЕ

Член од
27 март 2011
Мислења
361
Поени од реакции
161
vo spalnata soba :) :) :) i uste vo selo vo nekoja napustena kuka kaj sto ne zivee nikoj ama da e se sredena za tie sto ke se seksaat

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Подобро ти е да повозиш уште малце, на паркингот на фабриката. Таму никој не те рчка ;)
Aaaaa комшија! Кај фабриката не, од црквата погоре е подобра алтернатива. А пак ако сакаш никој да не те рчка најубаво си е накај Марков Манастир. Жив човек нема а блиску е.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.777
Aaaaa комшија! Кај фабриката не, од црквата погоре е подобра алтернатива. А пак ако сакаш никој да не те рчка најубаво си е накај Марков Манастир. Жив човек нема а блиску е.
Оти бе не кај фабриката? Најголема опасност ти е некој напален копиљ :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Оти бе не кај фабриката? Најголема опасност ти е некој напален копиљ :)
Од воздухот што е загаден околу фабриката тоа белите дробови на копиљаците им се поцрнети и тешко дишат и додека се обидуваш да се концентрираш на работата зададена пред тебе од страна слушаш поткашлувања по некое грофтање и тешко дишење. Не е убаво. Не е. Убива романтика искрено. Многу загадено. Затоа најубава си е шумичката, чист воздух во изобилие, зајци наоколу, верверици по дрвата. Рај. Летно време и да си се распослеш можеш на ливадата.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.777
Од воздухот што е загаден околу фабриката тоа белите дробови на копиљаците им се поцрнети и тешко дишат и додека се обидуваш да се концентрираш на работата зададена пред тебе од страна слушаш поткашлувања по некое грофтање и тешко дишење. Не е убаво. Не е. Убива романтика искрено. Многу загадено. Затоа најубава си е шумичката, чист воздух во изобилие, зајци наоколу, верверици по дрвата. Рај. Летно време и да си се распослеш можеш на ливадата.
И по некој Алфа ќења у грмушка :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Алфа немам видено таму одамна. Имаше чувар ама ни па тој го нема сега.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.777
Алфа немам видено таму одамна. Имаше чувар ама ни па тој го нема сега.
Како бе јас постојано ги гледам :) На цела среќа, не ме замараат веќе во 5 сабајле кога го шетам кучето.
Доста досадни знаат да бидат. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.028
Како бе јас постојано ги гледам :) На цела среќа, не ме замараат веќе во 5 сабајле кога го шетам кучето.
Доста досадни знаат да бидат. :)
Да бе, кучето......................

Јас не и го давам на мојава да ми го шета...... кучето у 5 сабајле надвор. Студи оти.
Обично тоа време сме си по дома, па го пушта низ соба малку.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.777
Да бе, кучето......................

Јас не и го давам на мојава да ми го шета...... кучето у 5 сабајле надвор.
Обично тоа време сме си по дома, па го пушта низ соба малку.
Па мора... какво куче, лаже не верувај.....
Ова лично мое куче си е, па не прашувам за дозвола ....

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Од белите згради па патот за накај шумата кај рушената куќа нема Алфи. Делот од шумата каде што живеат Албанците подоле нема Алфи. Кај чешмата нема Алфи ама па има наркомани. Не знам кај си начекала Алфи ти. Може има ама не сум видел јас.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.777
Од белите згради па патот за накај шумата кај рушената куќа нема Алфи. Делот од шумата каде што живеат Албанците подоле нема Алфи. Кај чешмата нема Алфи ама па има наркомани. Не знам кај си начекала Алфи ти. Може има ама не сум видел јас.
Посебно кај чешмата се движат!!
Ама се таму за сосема посериозни работи, па не се заинтересирани за вашите љубовни игри :)
Од ,белите згради надолу, се црвените згради, општо познати по дилање :) Таму ме имаат тресено иначе !

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.028
Па мора... какво куче, лаже не верувај.....
Ова лично мое куче си е, па не прашувам за дозвола ....
Знаеме дека е лично твое де, знаеме и дека сакаш кога цимоли, да се знае газдата.
Инаку не ќе да лаже, мора да сум присутен и јас...... кога го пушта кучето. Ептен сме блиски оти, да не речам неразделливи. Со кучето........... :icon_lol:

Не беше ти онака, либерална, слободна жена? Што игра со отворени карти?
Остај сеа "куче шетам", oправдуваш абортус, оправдуваш убиство врз човек место куче, сега се срамиш дека ќе ти судат што кога сакаш да се ебеш надвор - се ебеш. Остани си хардкор, Пхуми4ко.

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Посебно кај чешмата се движат!!
Ама се таму за сосема посериозни работи, па не се заинтересирани за вашите љубовни игри :)
Од ,белите згради надолу, се црвените згради, општо познати по дилање :) Таму ме имаат тресено иначе !
Аман бре! И тоа само за куче шетање. :)

Искрено никогаш не сум имал проблеми ваму. Ниту некој ме сопрел, ниту ме треселе, ништо. Ама па така викав и за Драчево и на крај ме испоказнија таму. Поубаво да си ќутам да не се урочам.

Пу Пу Пу Пу Пу Пу Пу Пу Пу Пу Пу Пу

Kajgana Shop

На врв Bottom