Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prasav pak, definitivno se makedonci i definitivno se pod ili okolu 20 godini....ne mozev tocna vozrast da dobijam
Шо вести сеа, утре сабајле ваљда....мн бе лоши работи се дешават....хммм не е безбедна државата....незнам дали до толку е зафатена полицијата со Детонатор што се друго е оставено и запоставено....
Prasav pak, definitivno se makedonci i definitivno se pod ili okolu 20 godini....ne mozev tocna vozrast da dobijam
Ги знаеш кој се?вака. дечките се од радишани - ги знаат како добри односно мирни дечки ( што немора да значи сепак ) - на возраст од околу 20 години се - дури едниот е матурант во моша ( арсени јовков ) а зашто се убиени или од кого не се знае. повеќе информации утре на веси ваљда ке имаме.
Шо населба ви е таа скопјани Радишани? проблематична? меѓуетнички проблеми? мнозинство вакви, малцинство вакви.....ако не се реши ова...Горданче чао
радишани 99% македонци мирна населба - местото каде што се убиени дечките е на некои си 5 6 километра можда одалечено од радишани. тоа е на патот на новата обиколница што ја наприајва кај железарското елеро. навечер таму ама баш ништо не се гледа ни па поминува така да според мое размислување највероватно се фатени и одведени до таму а за причина можам само да нагаѓам. а дека ке си отиде јанкуловска може да сањаш и ти и јас и сите други.. до сега требаше 10000 пати да си отиде ама ете денеска пак ја имаше на шиттел.Шо населба ви е таа скопјани Радишани? проблематична? меѓуетнички проблеми? мнозинство вакви, малцинство вакви.....ако не се реши ова...Горданче чао
Мало сутра...
лично не. со другарче мправам муабет што заврши со мене средно - едниот живее на 2 куќи после него останатите сите му се од населба.Ги знаеш кој се?![]()
Шо населба ви е таа скопјани Радишани? проблематична? меѓуетнички проблеми? мнозинство вакви, малцинство вакви.....ако не се реши ова...Горданче чао