Борусија Дортмунд - Баерн Минхен [11.04.2012-20:00 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Баерн.М

Гласови: 39 30,7%
  • Борусија.Д

Гласови: 76 59,8%
  • реми

Гласови: 12 9,4%

• Вкупно гласачи
    127
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако сака некој нека стави да видам што било тоа со Суботич и што утнал Робен. :)

пишчек и куба се da shit .... тандемот на сите времиња ко стоктон-мелоун , пејтон-кемп , мили - ванили , лд пистолеро-рнс , панки - роберт саздов , ѓорѓи - шенка се по десна страна.

На прв поглед изгледа како чист пенал ете и Вајденфеллер глупо влезе ама на Скај на реприза покажаа дека всушност и не го буцна Роббен, значи Суботиќ беше во право да се буни но поред мене сепак лошо изреагира ама тоа се емоции...требаше жолт и никому ништо.

Јас само ќе кажам браво за Робен...колку смирен си остана.

Да беше некој балканец пр.Ибрахимовиќ можам да замислам што ќе се случеше :D

Абе луѓе, пред да го обвинувате Суботиќ уверете се дека не беше пенал:

од 0.40

Вајденфелер не го буцна Роббен, не му е прв пат да изглуми. Го начека Вајденфелер кој влага многу брзо и судијата не виде дека не го пипна Робен. За разлика од судијата Суботиќ убаво виде дека изглуми Робен и затоа после му појде. Па луѓе, се решава титула јасно е дека има емоции иако и ја би рекол дека на Суботиќ не му требаше ова. Но за жал на Робен со вакви акции му паѓа репутацијата.

Абе луѓе, пред да го обвинувате Суботиќ уверете се дека не беше пенал:

од 0.40

Вајденфелер не го буцна Роббен, не му е прв пат да изглуми. Го начека Вајденфелер кој влага многу брзо и судијата не виде дека не го пипна Робен. За разлика од судијата Суботиќ убаво виде дека изглуми Робен и затоа после му појде. Па луѓе, се решава титула јасно е дека има емоции иако и ја би рекол дека на Суботиќ не му требаше ова. Но за жал на Робен со вакви акции му паѓа репутацијата.

Не гледав, не сум фан ни на едните ни на другите, ама Борусија ми е некако по ок екипа, можда дека ги памтам поради поразот на Јуве во ЛШ 1996/97 во Минхен :D.Честито победа.
Второ, според снимкава пеналот не е фер, ама промашувањето исправило работа, а реакцијата на Суботиќ е пак идиотска без разлика на судиската грешка.

Добро бе Игор, немало пенал и судијата не требаше да досуди пенал за нас, заслужено победивте, но не заборавај, се гледаме и во Берлин :sneaky:

Добро бе Игор, немало пенал и судијата не требаше да досуди пенал за нас, заслужено победивте, но не заборавај, се гледаме и во Берлин :sneaky:

Можеше и нерешено да испадне. За во купот за мене секако сте фаворит. Не сакам кај вас да пишувам ќе ме напаѓа Боби но не сум ја од тие што после пораз дупчат (y)

Тоа што го напраи Суботич ти е типичен идиотизам нема везе дали било пенал или не незнам што мајка бара таму Вајденфелер целиот улетан да влага со рацете коа Робен е побрз тука се знае дека секој фудбалер ке ти извади пенал ептен среќа што Робен е мирен човек па не се деси нишо да пробаше Суботич пример така на Ибрахимович,Пепе,Ван Бомел,Балак.... или на времето на Кан којзнае што ќе се десеше како и да што е тука е едноставно така било пишано Робен не се сеќавам кога последен пат промашил пенал али ете

ова беше само лош ден за Робен. И понатаму си го сакаме во екипа, неможеме заради една лоша игра да го мразиме. Ебате тоа фановите. Ајде тишина таму, какви утакмици, какви голови се даде.

Пишете даму Баерн - Реал 4+ за Робен :pos:

Да беше некој балканец пр.Ибрахимовиќ можам да замислам што ќе се случеше :D

да беше Носот Суботич немаше да проба бидејќи ќе јадеше high kick под хитна постапка:D

Не заборавај дека и супер купот го играме против вас,така што се надевам дека вакви возбудливи натпревари како овој денес без разлика на резултатот ќе станат традиција а со тоа и ќе продолжат со ширење на популарноста на Бундеслигата.

Бундеслигата има одлични натпревари ама Баерн има(ше) монопол во неа,тотална доминација и нема интерес за тие што не навиваат за Баерн или за неутралните навивачи.Вакво дерби со неизвесност,голема возбудливост немало во Германија од времето на Мелер/Замер/Ридле/Шапуиза против Кан/Матеус/Елбер/Баслер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom