Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.693
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Перез нека порача споменик од злато во природна величина за овој бог. Капа доле.

Најдобар играч на Реал на сите времиња !!! Пред да почнете да ме цитирате, не го мислам баш тоа али морав да го напишам во моментиве на еуфорија. :D

Го реши победникот, сам го победи Атлетико, и како што стојат работите можеби и ќе ни ја донесе толку посакуваната титула. Само со ова го исплати цел свој трансфер, да не зборуваме и за останатот што го направи за овој клуб.

VIVA RONALDO !

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Можеби ние тука не го чувствуваме баш многу ривалството помеѓу овие два тима, али верујте дека во Мадрид е многу многу поразлично.

Дефинитивно ова е најактуелната слика што се врти после секое Ел Мадрилењо.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Шо ке праевме да небеше ова ЧУДО. ДА ГРМИ

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
CR7 so far this season - 40 goals, 7 hat-tricks, 20 away goals a new La Liga record...

пс

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
CR7 so far this season - 40 goals, 7 hat-tricks, 20 away goals a new La Liga record...

пс

Nemozam da vidam, Kire Lazarov pa u patiki "Hummel" e?
Ili toa samo kaj gradonacalnici fura shema odelo-patika? :D

Za igrava, neznam dali ste primetile, ama sekogas koga primame gol pocnuva da se igra daleku poorganizirano, poagresivno, podobro. Zatoa preska rekov, super sto golot na Atletico padna tolku rano. Villareal i Malaga imaa sreka vo posledni minuti da dadat gol.Neznam zosto cekaat da primat gol, pa da zagrizaat posle.
Znaci Ronaldo, super, ama i cela ekipa igrase daleku potecno, po izramnuvanjeto.

E sega, za da kompletira sezona Roni, ke mu treba eden extra dobar natprevar so Barca tamu. Samo taka ke mi trgne nekoi od mislite sto seuste mi kazuvaat deka ne e "naj-naj".

Kajgana Shop

На врв Bottom