Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Синоќа јас не успеав да ги фатам, или стварно не дадоја без цензура од кај што се капеја, и бричеа женине?

Видиш сапун како ги продуховува луѓето, одма свртија на филозофија. Ради шампон, брич и сапун луѓево ја открија смислата на животот:cuc:

Еве како ќе падне сексот.. :icon_lol:

Ви кажав јас нема шанса Радован да го избацат.. И овој прифати и еден негативен глас да има за да ја виде нашата.. Браво, браво.. (y)

Едит: Или сепак ќе го избацат утре овие женските?? :cautious:

Ќе може ли некој да стави линк од вечерашнава епизода бидејки не бев во можност да гледам

Ова керката на Миа ке летне Маја или Радован од другите не верувам некој да испадне
+ ке има тензии коа ке ги видат со хамбургер и сок на другиве од глад не ке знаат шо зборват :D

Паднал тука секс 100%. Ако испадне Маја ќе има послем големи караници со мајка и Миа на другиот остров.

Нашава спомна нешто уште била со дечкото. А кој е тој будала уште шо ќе ја чува оваа?

И оваа вечер ќе има игра или ќе дават совет од едното племе?

И оваа вечер ќе има игра или ќе дават совет од едното племе?
Нема да има,вчера беше всушност борбата за личен имунитет. Ќе биде јако,жаре и другарчињата ќе се крмат со хамбургери а овие ќе се мислат кого да исфрлат.

А чекај,и од кај жаре племето ќе треба еден да се исфрли или ?

П.С. Денес Накова ќе си го запази презимето,get it ? НАКОВА ! :icon_lol:

Нема да има,вчера беше всушност борбата за личен имунитет. Ќе биде јако,жаре и другарчињата ќе се крмат со хамбургери а овие ќе се мислат кого да исфрлат.

А чекај,и од кај жаре племето ќе треба еден да се исфрли или ?

П.С. Денес Накова ќе си го запази презимето,get it ? НАКОВА ! :icon_lol:
Ќе има или нема да има?

Ќе има или нема да има?
Нема да има бе што ви е,вчера и двете племиња се бореа,ама посебно и борбата беше за личен имунитет. Денес ќе има два племенски совети и по еден од секое племе ќе напушти.......бар како што сфатив јас вчера.

Утре ќе има племенски како што знам. Денес ќе има договарања и сплетки кога да исфрлат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom