shutrak
opsenar
,,,,konechno neshto pametno da se slushne i za karposh,,,,,,,,a vie shto ste protiv crkva ,da se gradi vo karposh,,,ete vi ja dzhamijata ,,,,,,,ochiglrdno taa poveke vi prilega nasrce,,,,,,,,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претходно го нагласив фактот дека црква нема од Соборен па се до Ѓорче.Не ми е гајле од каде им се парите, само никако не поддржувам мешање на спорт со политика, една од главните причини зошто спортот воопшто ни е катастрофален, некаде повеќе некаде помалку.
Во текстот од ЦПБ те прашав каде виде мешање политика и спорт, не ми извртувај?Роднина на градоначалник на општина во Скопје на една политичка партија, преку навивачка група која ја финансира, гради црква во општина со градоначалник од друга партија.
Стварно, не знам каде има тука мешање на политика со спорт...![]()
Скопје е село секој на секого му е роднина или пријател...Роднина на градоначалник на општина во Скопје на една политичка партија, преку навивачка група која ја финансира, гради црква во општина со градоначалник од друга партија.
Стварно, не знам каде има тука мешање на политика со спорт...![]()
Па така е силни се кога се работи за македонски и христијански работи, а кога се работи за Албанци и муслимански работи, ќутат ко кукавици, знаат дека ќе јадат ќотек. Ние сме криви што им дозволуваме така да прават.Претходно го нагласив фактот дека црква нема од Соборен па се до Ѓорче.
Дали иницијативата за градење на црква во тој огромен дел, ти ја сметаш како мешање на политика у спорт, не ме занима два посто.
Кај бевте со бунење за мешањето на политиката коа се градеше дива џамија у Тафталиџе?
Ах, забораив... Опасно по живот е да се буниш неселективно. Ене ги распејани скопјани и остала диареја, знаат какви кваки на колата од архиепискотот има, али коа АлКаеда руши историски наследства и на нивно место гради саудијски архитектонски монструми, не само што ги нема да се бунат, него дома се пикаат у кревет и глаата си ја покриваат со јорган. За утре да дојдат и да ми пеат пред врата еве за вакви примери....
...Знам те пушко кад си пиштољ била.

Јас појма немам кога и каде се градело џамија во тафталиџе.Претходно го нагласив фактот дека црква нема од Соборен па се до Ѓорче.
Дали иницијативата за градење на црква во тој огромен дел, ти ја сметаш како мешање на политика у спорт, не ме занима два посто.
Кај бевте со бунење за мешањето на политиката коа се градеше дива џамија у Тафталиџе?
Ах, забораив... Опасно по живот е да се буниш неселективно. Ене ги распејани скопјани и остала диареја, знаат какви кваки на колата од архиепискотот има, али коа АлКаеда руши историски наследства и на нивно место гради саудијски архитектонски монструми, не само што ги нема да се бунат, него дома се пикаат у кревет и глаата си ја покриваат со јорган. За утре да дојдат и да ми пеат пред врата еве за вакви примери....
...Знам те пушко кад си пиштољ била.
Хмм, а никој не збори за џамиите што се градени/и се градат во Западна Македонија кој се дирекно од Саудиска Арабија или од продажба на дрога. И други Исламистички организации што даваат по 500 евра месечно во Струга за жените да носат шамии.Јас појма немам кога и каде се градело џамија во тафталиџе.
Исто, ништо не ми менува и немам ништо против дали ќе се гради црква во Карпош или не.
Само се зачудив од каде им пари на навивачка група да градат црква (што воопшто не е ефтин потег), посебно што нивниот тим има големи финансиски проблеми.
И сево ова се случува неколку недели откако роднина на скопски градоначалник почна да ги финансира.
Мислам дека еднаш им ги искршија звучниците,,,,,,,taftalidzhe dva ,na sama linija na razdvojuvanje so hrom ,,,,,,,,,,,pod prozori na kulite od gradski zid shto gi uspiva odzhata ,shto pee na magnetofonska lenta,taa dzhamija,,,,,,,
ej go nema onoj dardanon,da ja napravi divogradbata vo sozhivoten element
Ова е друга тема ќе се иде многу оф топик за тоа, така да треба стрикно за темава да се говориХмм, а никој не збори за џамиите што се градени/и се градат во Западна Македонија кој се дирекно од Саудиска Арабија или од продажба на дрога. И други Исламистички организации што даваат по 500 евра месечно во Струга за жените да носат шамии.
Немам против ни едните ни другите, ама пред вистината не можам да замижам како што прават други песој.
Ти не ми одговори каде виде во текстот на ЦПБ спорт и политика заедноЈас појма немам кога и каде се градело џамија во тафталиџе.
Исто, ништо не ми менува и немам ништо против дали ќе се гради црква во Карпош или не.
Само се зачудив од каде им пари на навивачка група да градат црква (што воопшто не е ефтин потег), посебно што нивниот тим има големи финансиски проблеми.
И сево ова се случува неколку недели откако роднина на скопски градоначалник почна да ги финансира.
Само да му напоменам.. =)Ова е друга тема ќе се иде многу оф топик за тоа, така да треба стрикно за темава да се говори