ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.738
- Поени од реакции
- 43.863
Аман па и вие.. Девица била во хороскоп...
Јас сум гоем верник, додека стигнав до ова ниво собирав факти и докази од теолози кои не сакаат слепо да веруваат.Отидив до степен до кој дознав дека луѓето живееле со динусауриси, бибпијата и математика, црвеното море да видиш таму какви докази има. Дарвинизмот е глупост. Се уверив дека доколку научниците ја земат радиоактивноста на карпите земјата е стара всушност 6000 години, тоа го кажале научници кои не биле атеисти. Жално е што денешната наука се темели на кажувања на Њутн и Пастер, Дарвин, тие биле луѓе кои го ширеле атеизмот. За речиси 90% од случувањата што ги опишал матеј има научен доказ, а ако Израел дозволи да се копа под подземните пештери ваљда ќе се најдат и плочите со заповедите.Ова што го прави МПЦ е срамота ти велам,чист сатанизам заедно се медиумите. Еве сигурно си верник па погледни.Денес сатанизмот е распостранет секаде.Не знаев дека не може почит да се покаже пред еден голем празник. Баш пред Велигден моравте со темиве и со коментарите. На најголемиот празник. Во ред, не верувате, ваше право, ама можевте барем оваа недела да ги почитувате тие што веруваат и да се воздржите од коментари, колку и да тоа е ирационално за вас.
Како и да е, ваше си е. Нека ви стои. Продолжете си, исто како да не сум го напишала постов.
За ЛУЦИФЕР !местото 666 во овој парламент е празно,за кого ли го чуваат.
Друже ај ова со карпиве што кажуваш ок не знам и неможам да кажам не си во право може е така може и не.Јас сум гоем верник, додека стигнав до ова ниво собирав факти и докази од теолози кои не сакаат слепо да веруваат.Отидив до степен до кој дознав дека луѓето живееле со динусауриси, бибпијата и математика, црвеното море да видиш таму какви докази има. Дарвинизмот е глупост. Се уверив дека доколку научниците ја земат радиоактивноста на карпите земјата е стара всушност 6000 години, тоа го кажале научници кои не биле атеисти. Жално е што денешната наука се темели на кажувања на Њутн и Пастер, Дарвин, тие биле луѓе кои го ширеле атеизмот. За речиси 90% од случувањата што ги опишал матеј има научен доказ, а ако Израел дозволи да се копа под подземните пештери ваљда ќе се најдат и плочите со заповедите.Ова што го прави МПЦ е срамота ти велам,чист сатанизам заедно се медиумите. Еве сигурно си верник па погледни.Денес сатанизмот е распостранет секаде.
повеќе луѓе еден глас.Оние кои тврделе дека ја поседуваат мојсејовата столица(мојсеј немал никаква столица) го велеле истото.А еве го и на првото лого на европската унија.Петокраката наопаку е симбол на луцифер.Вавилон се смета за град на побуна против бога, кога бог ветил дека после потопот нема да има никад друг(на интересен начин го кажал тоа со прекрасно вижонито),а многу не верувале и почнале да градат кула во која ќе се скријат од бога. Бог градителите ги поделил на различни јазици(порано не постоеле многу јазици) и така тие не можеле да се разберат и не ја доградиле.
местото 666 во овој парламент е празно,за кого ли го чуваат. Страшно е она што се прави денес па викам не на овие предвелигденски глупости на мпц.
Добро да. После Алберт Пајк никој веќе го нема спомнато луцифер со што стварно трик на ѓаволот што му успеал.Заеби бројките .:smir:Може си слушнал може и не најголемиот трик на ѓаволот е кога ги убедил луѓето дека не постои.
Што е контрадикторно на твојов исказ.
Значи може да биде оплодена без да има секс, преку In Vitro оплодување, кадешто надвор од матката во лабораторики услови се формира ембрион...Но, за да се извадат нејзини јајце-клетки и подоцна на вештачки формираниот ембрион да му се направи трансфер во матката, таа мора да е дефлорирана бидејќи пристапот е преку вагината со шприц и игла...Или во краен случај да и го пробијат хименот докторите со иглата...Ме заинтересира надвор од темава една работа.. Зарем неможи да се оплоди некоја девојка без да има секс во денешно време ? Вештачко оплодување ? Ординација за вештачко оплодување ?
Aj бе ти тргни ја тоа сликата ме будалиш. Ај сега да не бидам оф топик: девица нема шансиЗначи може да биде оплодена без да има секс, преку In Vitro оплодување, кадешто надвор од матката во лабораторики услови се формира ембрион...Но, за да се извадат нејзини јајце-клетки и подоцна на вештачки формираниот ембрион да му се направи трансфер во матката, таа мора да е дефлорирана бидејќи пристапот е преку вагината со шприц и игла...Или во краен случај да и го пробијат хименот докторите со иглата...
Треба да носи детски од оние што светат навечер.Само ме чуди, што ако го скријат тој луксузен часовник ?
Што им пречи на народот тоа што он има луксузен часовник ?
Да и што свират..Треба да носи детски од оние што светат навечер.
Ништо, освен тоа дека главниот претставник на нивната вера - која проповеда скромност, искреност, милосрдие, помагање на немоќните, добродушност, сочуство, еднаквост - на себе има злато, облека и накит вреден неколку стотини илјади евра.Само ме чуди, што ако го скријат тој луксузен часовник ?
Што им пречи на народот тоа што он има луксузен часовник ?