Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Хунтелар ?
Ако е тој тогаш можам да кажам само дека е играч за во мали клубови исто ко Бориело.Во Милан и Реал клупа грееше,а во Ајакс и Шалке сега на секоја утакмица дава гол.
во реал мадрид беше добар ..даде мислам 8 гола од 9 натпревари и доволно добро допринесуваше за тимот..во Милан не беше лош само што не му се даде доволно шанса и плус Милан таа сезона беше очаен па ајде сега Хунтелар бил крив....Хунтелар е одличен играч и врвен голгетер и тоа многу пати го има докажано со самиот придонес во тимовите каде што настапувал и се гледа дека му е доволна една шанса за гол..Хунтелар не е измислен за мали клубови само не му се даде шанса на чоекот..то е то

P

PewDiePie

Гостин
The awkward moment кога навивач на друг тим ќе ти го објаснува квалитет на играч од твојот тим што си го трпел и пцуел цела сезона. :facepalm:
Џони please.

Стави си ги вечер милан 1 и стај ја 1-1 за секој случај да не те заебе. ;)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Во многу лош момент доаѓа утакмицава за нас и е најверојатно утакмицата што ќе отвори многу прашања поврзани со скудетото.Според мене ако утре победиме со онаков крпен состав тогаш ќе тепаме се до крај што би значело и одбрана на скудетото,а ако утре не ги земеме 3те бода шансите би ни биле ептен мали...скоро никакви.
Нема повеќе лоши моменти, што се има на распогање тоа мора да се искористи. Имаше еден период кога беа во уште полоша ситуација па го добија Удинезе на гости со речиси полош состав. Само нека не почнува Алегри пак со Ибра и Макси и позади нив Урби и се ќе биде добро. Милан против Киево по дифолт никогаш немал проблеми не памтам кога последен пат успеале и бод да извлечат така да и вечерва очекувам да продолжат по тој терк.

Верувам во Алегри, верувам во момциве дека можат да се изборат до крај за скудетото.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Ке го прекрши Фламини ако игра,многу преценет играч,не е толку добар.

Утре ке ги даваат на Телма од 20:45
Фламини. :love::love::love:
Го обожавам човеков, ептен. Многу специфична улога има во тимот, затоа можеби мислиш дека е преценет. Имаше порано долга дебата во фан клубов баш за Фламко и тоа каков тип на играч е, ако имаш време и живци види побарај ја на пребарувачот :)
Одвај чекам да го видам на терен.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
во реал мадрид беше добар ..даде мислам 8 гола од 9 натпревари и доволно добро допринесуваше за тимот..во Милан не беше лош само што не му се даде доволно шанса и плус Милан таа сезона беше очаен па ајде сега Хунтелар бил крив....Хунтелар е одличен играч и врвен голгетер и тоа многу пати го има докажано со самиот придонес во тимовите каде што настапувал и се гледа дека му е доволна една шанса за гол..Хунтелар не е измислен за мали клубови само не му се даде шанса на чоекот..то е то
Во Реал 20 настапи 1126мин. и 8 гола.
Во Милан 25 настапи 1040мин. и 7 гола.

Како и да ја вртиме испаѓа тежок просек според статистикава и во Милан и во Реал.За Реал неможам многу да коментирам зошто и не ги следам сите нивни утакмици ама за во Милан немој да ми кажуваш дека не бил лош.Точно е дека во тие моменти не беше Милан во најдобра ситуација ама кога еден Бориело изгледаше напаѓачиште за него мислам дека се е кажано.Далинската и двоседот се сведоци колку ми идеше на живци заедно со брат му Бориело кој ќе повторам даваше голови со макази во време на Роналдињо кај нас.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ај вака да ве израдувам сите.Емануелсон се здобил со ситна повреда и изгледа нема да игра утре.

Е сега како што прочитав,Неста и Јепес во одбраната, Де Счиљо десен бек, Сидорф ДМФ, Мунтари зад напаѓачите, Робињо и Ибра.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ај вака да ве израдувам сите.Емануелсон се здобил со ситна повреда и изгледа нема да игра утре.

Е сега како што прочитав,Неста и Јепес во одбраната, Де Счиљо десен бек, Сидорф ДМФ, Мунтари зад напаѓачите, Робињо и Ибра.
Денес играме бе златен. :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514

Денес играме.

Камо да е вистина ова за Емануелсон ама кој кур Мунтари зад напаѓачи, играме против Киево, нека го стај Робињо зад напаѓачи и напред Ибра и Ел Шарави. Или Макси нека е на место Ел Шарави. Да ги отвориме ко паштета.
Макар што не верувам, ќе го гледаме пак Емануелсон.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
13 Играчи фалат за вечер, ако не игра и Емануелсон тогаш тоа ќе бидат рекордни 14 :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Денес играме бе златен. :)

Денес играме.

Камо да е вистина ова за Емануелсон ама кој кур Мунтари зад напаѓачи, играме против Киево, нека го стај Робињо зад напаѓачи и напред Ибра и Ел Шарави. Или Макси нека е на место Ел Шарави. Да ги отвориме ко паштета.
Макар што не верувам, ќе го гледаме пак Емануелсон.

Па и денес да играме, Емануелсон си останува повреден :icon_lol:
Грешка де, се извињавам за истата :)

П.С, гледам сите ме цитирале одма знаев дека имам грешка некоја :D
--- надополнето: 10 април 2012 во 13:24 ---

Ако ги победиме сите, сигурно земаме титула.Јуве до крајов со сигурност ќе киксне некаде, или кај Рома или кај Лацио...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Vie imate prednost zatoa sto ke igrate 5 natprevari vo San Siro .

Juve ke igra 4 na Juventus Stadium , no protiv Lazio i Roma ke bide Tesko... so drugive ne treba da ima problemi ( Cesena , Novara , Cagliari , Atalanta , Lecce ) se ekipi koi ne mozat sa mu parirat na OVOJ JUVENTUS .

Ako Kievo igra kako sto znae vo Bentegodi nema da vi bide lesno. + i vo Siena isto taka ..

No do sega JUVENTUS ja zasluzuva .. igra mnogu po kompetitvno , dobar fudbal ima , fizicki , psihicki OK . Zatoa nemaat nitu EDEN PORAZ i imaat primeno najmalku golovi od site ...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Vie imate prednost zatoa sto ke igrate 5 natprevari vo San Siro .

Juve ke igra 4 na Juventus Stadium , no protiv Lazio i Roma ke bide Tesko... so drugive ne treba da ima problemi ( Cesena , Novara , Cagliari , Atalanta , Lecce ) se ekipi koi ne mozat sa mu parirat na OVOJ JUVENTUS .

Ako Kievo igra kako sto znae vo Bentegodi nema da vi bide lesno. + i vo Siena isto taka ..

No do sega JUVENTUS ja zasluzuva .. igra mnogu po kompetitvno , dobar fudbal ima , fizicki , psihicki OK . Zatoa nemaat nitu EDEN PORAZ i imaat primeno najmalku golovi od site ...
А колку нерешени имате? Колку гола сте дале?

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Не дај боже да го игра Мунтари зад напаѓачите, па нема никаква креативност и не е способен за таа позиција. Робињо во секој случај би требало да стартува таму. Ако навистина го стави полушпиц Мунтари тогаш Алегри е навистина ментално пореметен.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
И секако на повредите им нема крај...Мексес се удрил се отепал умрел нешто и тој, па можно е Јепес да игра место него.Не ми се верува што се случува со повредиве!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
И Емануелсон се повредил, најверојатно нема тој да игра !

Иначе Јуве биле заинтересирани за Неста и Сидорф, и биле спремни да им понудат договори на 2 години само на лето да преминат кај нив !!

Што е до мене на Неста би му дал уште еден договор, а за Сидорф ми е свеедно !

Kajgana Shop

На врв Bottom