Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Што ќе добијам ако лажам бе. Нема што да лажам Балистите против Вардар и против Тетекс кога Шкендија беше домаќин не скандираа. Имаш клип, па види дали скандиравме или не...

Па утакмицата не трае 9 минути бе туку 90 минути не сте го ставиле тоа ама не заборавај имаше пренос не сме глуви скандирвте џабе само збориш не знам дали ја има негде целата утакмица прегелдај ја и види дали не сте скандирале

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па утакмицата не трае 9 минути бе туку 90 минути не сте го ставиле тоа ама не заборавај имаше пренос не сме глуви скандирвте џабе само збориш не знам дали ја има негде целата утакмица прегелдај ја и види дали не сте скандирале
Имаше само едно такво скандирање и тоа не од Балисти туку од обичната публика. Сум ја објаснил оваа работа.

Ако мислиш дека не ги ставиле во клипот тие пеења и скандирања гадно се лажеш...гледај го клипот од последниот меч и ќе ти стане јасно.

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500

UFFFFFFFF Kakvo navivanje BRAVOOO :)
--- надополнето: 10 април 2012 во 01:54 ---
Uste eden dell od navivanje ne e tuka na kraj koga go fativme DALE CAVES :)

П

Паспарту

Гостин
Освојувачот на купот, второпласираниот и третопласираниот клуб од првенството ќе почнат од првото коло во купот на УЕФА.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вчера пишев тикет во кладилница и имаше уште 1 минута до 16 часот, уште 1 минута до почетокот на лигашките мечеви. Едно типче уплати 1000 денари на Силекс 2 (2,50) ама мораше да пише уште една, не можело сингл мкд лига и ја пиша Реал Мадрид дава гол (1,02) и 0-0 заврши Реал...... а Силекс тепаше 1-4...
Јебига 11ти октомври мора да собери пари да си плати тоа што му иде за вгодина за во 2ра лига...
Одам да гледам кај што губат,одат луѓе да гледаат фудбал на свој терен примаме по 3-4 парчиња :facepalm:
2ра лига им беше премал залак,но првава лига не можат да го прелапаат залакот.

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Освојувачот на купот, второпласираниот и третопласираниот клуб од првенството ќе почнат од првото коло во купот на УЕФА.
E samo vaka Shkendija i Metalurg i osvojuvacot na kupot ... mozat da pominat eden krug..

Ne e losoooo :)

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Прашање е дали и првото колото ќе го поминат. Немој да биде како Ренова да се избламират уште на почетокот.

A

Ali Pasha

Гостин
Просто, едно од најдобрите претставуања на трибина, целокупно гледано, може да се смета навивањето на овој меч. Млади, стари, да пеат и скокаат цело време, тоа ретко се случува на нашите стадиони. Одамна, не сум уживал вака на стадион, затоа три-четири пати го гледам клипот, и адреналинот повторно расте;)
Коментарот на еден стар познаник кој што живее во подалечните куќи од населбата во Дреновец, дека навивањето се слушаше дури и од дома, зборува за Децибелите од тој настан.
Сигурно за тоа како доаѓа силината на звукот, може да ни кажат и „професорите“ од спротивната трибина, кои што последните денови некако не се многу активни на форумот:sleep: .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Просто, едно од најдобрите претставуања на трибина, целокупно гледано, може да се смета навивањето на овој меч. Млади, стари, да пеат и скокаат цело време, тоа ретко се случува на нашите стадиони. Одамна, не сум уживал вака на стадион, затоа три-четири пати го гледам клипот, и адреналинот повторно расте;)
Коментарот на еден стар познаник кој што живее во подалечните куќи од населбата во Дреновец, дека навивањето се слушаше дури и од дома, зборува за Децибелите од тој настан.
Сигурно за тоа како доаѓа силината на звукот, може да ни кажат и „професорите“ од спротивната трибина, кои што последните денови некако не се многу активни на форумот:sleep: .
Најдобро ехо имате на оваа трибина. Нема трибина во Македонија од каде што има подобро ехо кога се навива. Можам да кажам дека е рамниште на сала :icon_mrgr:

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285

Кемал Аломерович - Кемо денеска на тренинг .. НИ ТРЕБАА силниот и мотивираниот КЕМО!

Демири мислам дека влезе во форма , а Мустафи се уште не е тој од лани.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Аман бе до Дреновец...овие кај мене дома слушнале (населбата Цетинска). :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не е никакво правдање за нашето издание (мада до 70-та минута одлично се навиваше од наша страна, а после опадна), ама не ми споредуј заградена трибина со отворена. А и не ми споредуј цела трибина со 300 навијачи. Ка пееја само Балисти, кај нас едвај се слушаше. А кога ќе викневте цела трибина, многу јасно дека ќе се слуша појќе.
Пак ќе ти речем, не дека се правдам, ама тоа ПРОФЕСОРИ немаше потреба да го стаеш у наводници. Една утакмица и добро навијање не ве прае најдобри. Поздрав.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Konecno priznavte :) mi se dopaga
Ја сум увек објективен. Вие викате не се слушамо, па и вие не се слушате мие ка навијамо. Тоа е многу јасно. Имавте добри моменти (при крај, мие ка не навијавмо па можеше да се слушне нешто-нешто), ама ипак треба да се попраете уште многу за да бидете најдобри како што викате. И сами видовте дека многу ви е подобро навијањето ка сте у помала бројка и дека не е све у бројката. Што дека на претходните утакмице имавте многу појќе публика ка бевте тиња искрено.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Ја сум увек објективен. Вие викате не се слушамо, па и вие не се слушате мие ка навијамо. Тоа е многу јасно. Имавте добри моменти (при крај, мие ка не навијавмо па можеше да се слушне нешто-нешто), ама ипак треба да се попраете уште многу за да бидете најдобри како што викате. И сами видовте дека многу ви е подобро навијањето ка сте у помала бројка и дека не е све у бројката. Што дека на претходните утакмице имавте многу појќе публика ка бевте тиња искрено.
i uste nesto zaboravi : vie bevte domakini,vie ja imavte priveligijata da izberete tribina (ako e do toa) i sepak vie kako domakini mozevte organizirano vo stadion kako grupa..pred 2 nedeli nie bevme domakini a vie nigde vo stadionot veke po tradicija ,toa spored mene e loso za gradskoto derbi ,sepak za najprestiznoto Gradsko derbivo vo drzavata poslednite sezoni se raboti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom