Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.649
- Поени од реакции
- 10.260
Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.
Гледаш имало и паметни.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.
Не бе, они немале намера да провоцираа. Мие први почнавмо, и они од инает набрзина ги напраеја паролете и ги извадија. Иначе какво провоцирање, они не са такви.Оваа парола сигурно им е подметната на фашистичките потрчковци. Не се тие такви, никогаш не провоцираат...

Не бе, они немале намера да провоцираа. Мие први почнавмо, и они од инает набрзина ги напраеја паролете и ги извадија. Иначе какво провоцирање, они не са такви.![]()
Ај не се правдај...не сте поарни. Или пак лани ние ве провоциравме па вие набрзина ја направивте паролата Смрт за Албанци.
Прочита нешто такво од мене? Само глупи ми са муабетите после свекоа утакмица, Војводи почнаа први, Балисти почнаа први. Реков пред некое време, таквите скандирања и провокацие никоаш нема да престана (барем не на нашите меѓусебни утакмице) и глупо е да се правдамо со тоа кој прв почнал. Тоа е целиот муабет.Ај не се правдај...не сте поарни. Или пак лани ние ве провоциравме па вие набрзина ја направивте паролата Смрт за Албанци.
Прочита нешто такво од мене? Само глупи ми са муабетите после свекоа утакмица, Војводи почнаа први, Балисти почнаа први. Реков пред некое време, таквите скандирања и провокацие никоаш нема да престана (барем не на нашите меѓусебни утакмице) и глупо е да се правдамо со тоа кој прв почнал. Тоа е целиот муабет.
Не лажи и против Вардар скандиравтеДа се согласувам дека на меѓусебните натпревари нема да престанат таквите навреди. Ама со Вардар и со вас (0:0) немаше такви навреди од наша страна.
Не лажи и против Вардар скандиравте
Не лажи и против Вардар скандиравте