Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ај шо е порукава жити све? Ја не разбирам, глуп сум, а и свите са глупи. Па ај ако може да ни објасните, зошто паролеве ви немаа никаква логика.
Гледаш имало и паметни.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
dogodina tie od DEBAR(Korabi) i od Gostivar ke im objasnat paroli :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.168
Оваа парола сигурно им е подметната на фашистичките потрчковци. Не се тие такви, никогаш не провоцираат...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Оваа парола сигурно им е подметната на фашистичките потрчковци. Не се тие такви, никогаш не провоцираат...
Не бе, они немале намера да провоцираа. Мие први почнавмо, и они од инает набрзина ги напраеја паролете и ги извадија. Иначе какво провоцирање, они не са такви. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не бе, они немале намера да провоцираа. Мие први почнавмо, и они од инает набрзина ги напраеја паролете и ги извадија. Иначе какво провоцирање, они не са такви. :)
Ај не се правдај...не сте поарни. Или пак лани ние ве провоциравме па вие набрзина ја направивте паролата Смрт за Албанци.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ај не се правдај...не сте поарни. Или пак лани ние ве провоциравме па вие набрзина ја направивте паролата Смрт за Албанци.
Муабетот е дека секогаш плачете, а никогаш не сте ни престанале со навредливи песни и пароли.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Прочита нешто такво од мене? Само глупи ми са муабетите после свекоа утакмица, Војводи почнаа први, Балисти почнаа први. Реков пред некое време, таквите скандирања и провокацие никоаш нема да престана (барем не на нашите меѓусебни утакмице) и глупо е да се правдамо со тоа кој прв почнал. Тоа е целиот муабет.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Прочита нешто такво од мене? Само глупи ми са муабетите после свекоа утакмица, Војводи почнаа први, Балисти почнаа први. Реков пред некое време, таквите скандирања и провокацие никоаш нема да престана (барем не на нашите меѓусебни утакмице) и глупо е да се правдамо со тоа кој прв почнал. Тоа е целиот муабет.
Да се согласувам дека на меѓусебните натпревари нема да престанат таквите навреди. Ама со Вардар и со вас (0:0) немаше такви навреди од наша страна.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Да се согласувам дека на меѓусебните натпревари нема да престанат таквите навреди. Ама со Вардар и со вас (0:0) немаше такви навреди од наша страна.
Не лажи и против Вардар скандиравте

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не лажи и против Вардар скандиравте
Што ќе добијам ако лажам бе. Нема што да лажам Балистите против Вардар и против Тетекс кога Шкендија беше домаќин не скандираа. Имаш клип, па види дали скандиравме или не...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И ја не би пеел да ме пуштеле од притвор 2 дена претходно.... :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop