Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање...
Каде низ Скопје можам да најдам кожни врвки и дрвена крупна монистра?
За дрвена крупна монистра мислам дека може да има во една продавничка позади кинг бургер, поточно кога одиш од кинг бургер накај мистер џек од лево во првата зградата (има тука една цвеќара па малку после неа е ова продавниче) :)

Дали има некој информации за конкурс во МВР
--- надополнето: 8 април 2012 во 22:31 ---
Дали има некој информации за конкурс во МВР

Да не знае некој каде се продават они Transfer Хартии што можес да испринташ слика на нив па после може сликата на маица да искочи?

Да не знаете како се викаат оние ланчињана во облик на срце/кругче .. што се отвараат и можеш слика да си ставиш? И каде да најдам? Имаше во еден број на авон, немав тогаш одвишок пари, кога решив да го купам го снема :/.

Каде може да најдам suitjamas?
suitjamas-2.jpg

Кој беше бројот на кој се закажува за пасош? Пошто мојот истекува за два месеци и треба да го продолжам рокот...

Ја изгубив крводарителската книшка. Па некој да ме упати каде да идам нова да си земам, и како иде процесот со впишување на тоа колку пати сме даруваале крв.

Каде поточно се наоѓа тоа Accessories? Нешто како гифт шоп било или за девојки ланчиња имало накит ова она...

Каде поточно се наоѓа тоа Accessories? Нешто како гифт шоп било или за девојки ланчиња имало накит ова она...
Имаш едно во новото Веро, накај Џамбо кога идеш. Имаше и едно во ГТЦ ама јас колку што знам затворено е, беше на почетокот на ГТЦ од лева страна ако идеш од плоштад. За други места не знам :).

Имаш едно во новото Веро, накај Џамбо кога идеш. Имаше и едно во ГТЦ ама јас колку што знам затворено е, беше на почетокот на ГТЦ од лева страна ако идеш од плоштад. За други места не знам :).
Го затворија во тоа во ГТЦ, го преселија уште пред пола година ама незнам каде :icon_mrgr:

а зашто не отидеш во авон да прашаш дали има да ти дадат ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom