Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај да најдам ефтина вреќа ? во pride се скапи,башка 40 кг,и некои си 60 цм...
--- надополнето: 2 април 2012 во 22:58 ---
Далечински управувач (даљинско) за телевизор Philips 34PFL5404H ?

http://www.technomarket.com.mk/browse/342 подоле исто пишал еден форумџија,али не ти пишал на тебе,сега видов.. :)

Каде можам да најдам универзално далечинско за струја, зошто кај мене направени се за да може и со далинско да се пушта струја (светло, сијалици, неонки итн). Доколку знае некој нека ме посочи.
Не се универзални тие, се програмираат во зависност од примачот.

Вторниците со Мори - Мич Елбом ??? Vo koja knizara mozam da ja najdam ?

Еј ?! цена,тежина,нешто знаеш ??

Е не беа многу големи, негде околу пола метро. А цената ја заборавив. Одма кога ќе влезеш во Џамбо од доле вртиш лево одма и тераш на 15 метри од лева страна неможеш да ги промашиш. Јас 3 саата барав опрема за точакот и на крај ја прашав продавачката и ме однесе до таму (ваљда и она не знаеше да објасни каде се наоѓа) до спортската опрема. Иначе мислам дека имаше и во ГТЦ приземје за боксирачки вреќи.

Е не беа многу големи, негде околу пола метро. А цената ја заборавив. Одма кога ќе влезеш во Џамбо од доле вртиш лево одма и тераш на 15 метри од лева страна неможеш да ги промашиш. Јас 3 саата барав опрема за точакот и на крај ја прашав продавачката и ме однесе до таму (ваљда и она не знаеше да објасни каде се наоѓа) до спортската опрема. Иначе мислам дека имаше и во ГТЦ приземје за боксирачки вреќи.

Ок,фала ти,ќе проверам.
--- надополнето: 4 април 2012 во 00:05 ---
Јас пак...каде да најдам онакви,душеци како што има по школиве во сали ? професорите појма немаат...

ако не тоа,каде да најдам дебели сунѓери ?

Каде да најдам јајце од калаштура и феникс?Ми треба за една напивка...:гик:

Не жолт ама нека кажат кај има каиши, освен ти ако не најде некоја продавница :)
На бит пазар има какви сакаш за смешна цена у споредба со "оригиналите" у центар :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom