Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

бидејќи дечкото не само што ги оправда 10те милиони потрошени за него туку и стана главен фактор во играта на Јуве на средината..
Најдобар трансфер сезонава. Всушност кражба е, ако се земе во предвид ефектот на Видал.

Пошо го знам Јунајтед, сеуште не е готово. И серот знам дека додека не е официјално, нема да се влажни на premature ejaculations од честитки како вашиве.
Замисли сценарио- губиме од Виган, еден од Вила или Евертон ни зима 2 бода и губиме од Шити.
Title race is on!
А последно коло со Сандерленд на гости.
Да ве потсетам.
Мартин О'Нил.
Јунајтед-Вила
0-1.
hehe

Најлошото можно сценарио ми го направи овде... :cautious:
Само сака да каже не брзајте со честитките и славењето дајте прво математички да нема шанси Сити да дојде до титула па заедно ќе славиме, не бидете ко Ashley Young - Welcome to Liverpool.

Само сака да каже не брзајте со честитките и славењето дајте прво математички да нема шанси Сити да дојде до титула па заедно ќе славиме, не бидете ко Ashley Young - Welcome to Liverpool.

Јас нигде не си честитав,само се пошегував.....
Додека пак кладбите уште од сеа ми ги исплаќаат другариве :icon_mrgr:

На кој му се гледа фудбал младинците играат од еден и пол на Еуроспорт

Честито титула а за услугава догодина да ни вратите дупло.(:Dдвете утакмици да ни ги пуштите :D)

Дајте некој предлог што да испечатам на маица од MUFC амане слика од маица веќе направена

Види ги какви се, една услуга не сакаат да ти свршат, чим Гоше го бара Видал, дајте го, не бидете циции.:icon_lol:

Хехе ок баце, нас ни фали класа напаѓач, може тогаш трампа Видал-Руни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom